Фан Клуб: Портсмут

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Честито за Крауч што потпиша за Портсмунт .... и со срека наредната сезона ...

Честито за Крауч барем ке има шанса повеќе да игра за Портсмунт очекувам многу голови од него.

Честитки за пресвртот и втората победа по ред, овој пат против Мидлсброу. Заводија гостите преку Мидо, но Дефо со два погодока (вториот во 87 мин.) се погрижи трите бода да останат на Фратон Парк. Влегоа во форма, нема што ... !!!* :wink:

6-0 уу изгледа сте играјале слабо

Портсмут е новиот дом на Торич Џибрил Големиот талент од Гана, Торич Џибрили е првото засилување на новиот тренер на Портсмут, Тони Адамс
Upload
Jebril_ports.jpg
Тони Адамс успеа да го доведе младиот вундеркид, како го нарекуваат медиумите Торич Џибрил, победувајќи ги Арсенал и Реал Мадрид во трката по него. “Сигурен сум дека наскоро јас ќе бидам еден од најдобрите фудбалери во Премиер Лигата,“- самоуверено изјави Торич за медиумите.
“Мислам дека нема да потфрлам во никој случај, особено со оглед на одличните услови кои се пружаат овде во Англија. Онаму од каде што јас доаѓам го немаме сето ова, па во овој случај мислам дека само небото е граница.“

Еве го новиот играч на Портсмут
Ќе видиме како ќе се покаже:helou:

Честитки за првата тешка победа на Портсмунт под водство на Тони Адамс :helou:

Не верував дека ќе направат нешто повеќе денеска (поточно вчера :)) , на гости кај Сандерленд, а особено не по водството на домаќините.

Гоолемо браво за новата победа ...

Pa koga sakaat da ja cuvaat topkata pokraj aut linija toa ke gi snajde.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom