Што научивте од вашите родители...

• Креатор на темата Креатор на темата Antagonist
  • Време на започнување Време на започнување
Од татко ми: Сине без два кондома не излагај од дома
Од мајка ми: Сине пази се од женска беља.
:smir:

Од моите научив мнооооооогу!!!!
Од мајка ми од моментот како се врзуваат врвките на патиките , па се до моментот како да живеам сама следната година далеку од нив...Ме научи се што знам и се што умеам да правам...
Од татко ми единствено што научив е дека ако завршам со некој како него , дека ќе се разведам.:smir:

Од моите родители научив како не треба да се однесувам јас кон моето дете кога еден ден ќе бидам родител!

.. како професионално се нарачува храна. -ебаго

Едини совет што сум го примил од татко ми беше во врска со сексот

" Чим ти дојде вади го "

Куртони се за педери :tv: ( ова е моја мисла ) да не прочита татко ми :tv:

Научив дека уствари ништо не знам и никогаш да не се откажувам од целите кои ги имам зацртано во животот

Смиреност,скромност и рационалност... и дека животот е прекраток за карање, лутење, нервирање...

Дека семејството секогаш доаѓа на прво место и да се исполнува со позитива секој момент со најблиските,да се ценат и најситните детали од животот,да почитувам постари,да помагам на помлади,дека животот е прекраток за да биде исполнет со лоши моменти,да пазам со кој сум на улици и по клубови,секогаш да се трудам кон повеке,да се надминувам себеси секој ден,да немам граници..........

Од моите родители научив дека трева да си биде поштен и искреен човек и дека животот ни малку не е лесен но дека никогаш не треба да се откажеме тука да се бориме за она што е наше .....и се разбира одлично воспитување и дисциплина :wink:

Дека кога ќе играм, не играм за забава, туку за победа. Да играш ради забава е исто ко да имаш куче и да го силуваш, а то не е легално.

Jas od moite roditeli nauciv:
sine treba da si imas nekoja pijacka koa ke sednete so drustvo da si pies... (a ne pijam)
zemi uci!!!
ke vidis ti zenska nekoja koa ke si fatis kakov papucar ke bides...

од мојте научив дека секогаш треба да вожуваш во себе,да се надградиш,научив на манири,НИКОГАШ да не се откажувам од нешто што го сакам,дисциплината секогаш да биде тука
Од таткоми...бегај од тепачки,ама ако те мавне некој мавај каде стигеш :pos2: и пази се од женски
Од мајками...животот не е фер...никогаш не бил и нема да биде...ама уживај во него колку што можеш појше...со труд се постигнува се ! сакај за да бидеш сакан...ама не сака секој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom