Што научивте од вашите родители...

• Креатор на темата Креатор на темата Antagonist
  • Време на започнување Време на започнување
уффф многу поучни работи како на пример дека пушењето цигари не е штетно по здравје, потоа искачањето до касно ( дискотеки кафичи) е најбоље работа на мојве години...:pos2::pos2: на еден начин нај закон однос у све, така да не сум ограничена уопште,бидеќи и самата сум свесна што е добро а што е лошо...иам најбоље родител во овој однос !

Научив да се борам за она што го сакам и никогаш да не се предавам пред време.
Научив да користам максимум од она кое животот ми го дава и да не заборавам и јас да го дадам максимумот од мене.
И што е најважно, научив да ги сакам оние кои се вредни за да ја добијат мојата љубов.

Од мајка ми научив да идам секогаш до крај без попуштање и да не се пичкам на никој!
А од татко ми фудбал.:back:

Да не бидам педерче да не шиткам друштво и да не се понашам ко задњи клошар у малоо!

казнувајте ги вашите деца...така повеќе ќе слушаат:uvo::uvo::uvo:

iskrenno od mojte ne nau4iv nisto osven da si bidam svoja poso dr ne mi ni trebase da gi slusam bidejki mn nau4iv od zivotot so ne sve sum pominala od nivo na bubalica do najve4a baraba :wink:

па ми вика сине учи англиски ќе ти требе оди во друга држава да си поживеиш

Nauciv deka ne treba da se veruva na sekoj, da se vnimavam so koj se druzam za da ne mi bidat zalepeni pogresni etiketi. Nauciv da se ponasam primerno koa treba da se pokaze kultura. Nauciv deka za se vo zivotot treba da se boris i deka nisto ne pagja od nebo.

Па да бидам искрена да бидам упорна да не дозволувам да ме искористуват да не потпаѓам под туѓо влијание и да бидам своја..

гледајќи ги моите родители си ветив дека ако некогаш јас бидам родител нема да заборавам дека и јас сум бил млад. Некогаш ко да забораиле дека и они биле млади и праеле глупости.

Каков не треба да бидам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom