Испадна се како шо сакав,и шминка и облека и коса, ама не сум сликана целосно..Само горниот дел ми е опфатен..Не ги имам префрлено сликите, па ко ќе ги префрлам ќе постирам некоја.
И јас немам целосни слики, ама дур ми ги пратат сите, векови ќе поминат, затоа еве една на која колку-толку се гледа мојот избор на накит и шминка.
Тоа сивото е фустанче, прилично кратко, му имав ставено и сребрен каиш. Јас сум задоволна, иако сите ми рекоа дека сум личела на Клеопатра (ве поздрави фризот).
А тие што немаат слики??? Ај ќе опишам што е можно попрецизно.
Со бордо сомот панталоним и кошула во коцки - боја преовладува браон со црвени штрафти (нешто слично на Јове_бт само во друга боја).
Немам слики, ама ќе опишам шо носев.
Првата вечер не бев нигде посебно па немав потреба толку многу да се дотервам па носев тесни фармерки, виолетова ролка и две долги црни ланчиња.
Другиот ден морав да се дотерам малце Го носев виолетовото или циклама какво и да беше фустанче со кратки ракави, со црни хеланки, црни „кратки“ (ко шо ги вика мајка ми) чизми и другото црно долго ланче. :nokti:
Иначе сакав под фустанчето да облечам црна ролка, преубаво стоеше ама многу ќе ми беше топло па не ја облеков.
И така.
Еве како шо можи да видите... Тамарчето се погрижила и мене да ме има на слика... Така да не мора да постирам слика како изгледав,видете кај Тамарче Важно лилаво блузе,црни пантолони.... уф...требаше друга боја,ама то е...
Nemam slika.. Mozam ponataka da se slikam vo istoto no ne bi bilo toa toa..
Sepak.. Crno fustance tesno i crni stiklicki (stiklista) sto gi soblekov pred 12 i si oblekov cizmicki :pos2: ama pa sea mi umrea nozete jbg ))))))))
I sminka skoro ko obicno samo so pojse senka i jak crven karmin..
Ja si bev zadovolna.. Nemav posebna zamisla pa da se razocaram.. Ispadna super
немам слика но бев облечена во кремово кратко суќниче со нешто златно на него и со кремова блуза отворена и на рамчиња и златни точки ,а на нозе чизми......
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.