Што мислите за Jaнко и емисијата "Јади Бурек"?

• Креатор на темата Креатор на темата Steve Ray
  • Време на започнување Време на започнување

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Локација
Скопје
Ja nemam zborovi za tipov od edno obicno citanje na vesnici i zezanje po internet od dresovi, salovi muabeti za milan napravi elitna emisija so trocifrena gledanost posledno vecerva bese PREMIEROT gostin ejjjjjj!!!!!

Абе неможам да го смислам и него и емисијата!!

Ебати ставот ебати...а и темата..

Кој ве праша вас што вие мислите за Јанко и неговата емисија?

Ако не ви се допаѓа, ако ви е одвратен Јанко, едноставно нели, одјебете. Сменете канал и игнорирајте. Не постои за Вас и точка.

Се прашувам само колку мазохисти има...неможат да го смислат, не го поднесуваат, а гледаат бе мме.

П.С. Ретко го гледам, скоро ич. Зависи кој има гостин.

Не мислам ништо особено за него ама имам мислење за гледаноста на емисијата:)
Гледана е од масата, од тетки и чичковци кои се палат на малограѓанските муабети и кои кога ќе се јават во емисија се чувствуваат пресреќни, зашто ете, некој им дал можност да зборуваат јавно. Пих

Janko kako karakter ne mi sviga licno ali emisijata e ok!!!! (mora da priznaeme).
Janko se obiduva da napravi nekoja kultna emisija neso kao Lary King Show so dosega mu uspeva prva emisija od vakov tip vo MAKEDONIJA!!!
Tipot nosi jaki luge i razgovara na seriozni temi(ne sekogas) i so e najbitno gostite gi ostava direkno vo programa so narodot toa bogami e golema rabota!!!

Јас мислам да не јаде многу бурек типот додека може да стои на нозе, секакви будали шетаат по земјава (не велам дека сум јас еден од нив) ама некад стварно ми иде да го упуцам :( само тато не ми го дава пиштолот :(

Ni sam cul ni sam videl za taa emisija...A citam i po forumiv deka nema OK mislenja..

barca.jpg
Only B A R C A is in my heart!!!

Кај нас во Охрид не даваат Скај нет,ама едно време даваа на една охридска ТВ снимки од емисиите.Мене емисијата ми е ОК.

Добар е.
Некогаш има добри гости днаш Трендо коа беше закон емисија напрај.Чат пат ако нема шо друго глеам.

Го имам загледано неколку пати и многу ми е досаден, емисијата предолго му трае, само една емисија за цела телевизија, се мисли дека е компетентен за се да дискутира и кога ќе му идат контра неговото мислење, почнува да се брука :)

Bezvezen e. 2-3 pati imam gledano i tolku,me nervira, se praj mnogu pameten, ne trpi sprotivno miselnje od negovoto...

Коа ги пљукаше вуна и тепај време беше интересно... комуњарски блогови, не заебавај...

Чоекот не е ништо посебно, емисијата исто...

Емисии од типот рамо за плачење стално ќе бидат гледани, да не е таа емисија скај нет може да стави клуч на дуќанот.

Ima nekoe minimalno znaenje vo nego,ima i malku harizma,ali tolku loso izgleda tipot so nemozam da go gledam podolgo od 2 min...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom