Нова ГОДИНА - леле шо ќе облечам?

• Креатор на темата Креатор на темата Tanes
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што убави пижами си имам најдотерана ке бидам дома изгледа :pos2:

Ништо посебно.
Фармерки и кошуља.
Која е поентата да облечеш нешто убаво во вечер во која основна цел е да го соблечеш сето тоа и да имаш секс со тотално непознати личности?:toe:

Ништо посебно.
Фармерки и кошуља.
Која е поентата да облечеш нешто убаво во вечер во која основна цел е да го соблечеш сето тоа и да имаш секс со тотално непознати личности?:toe:

Многу паметно:)
Стварно, глупаво е да се накитиш ко елка и да појдиш во дискотека, а внатре врие.

Во план ми е црни фармерки, црна кошула и црно палто како наметка.

планирам фармерки плави(темно)...џемпер шарен некој џиџи миџи и сако црно....

Црни пантолони, сиџим на појас, блуза и врз неа некоја од маиците со KISS тематика.

Всушност, ко секој ден.

Црни пантолони, сиџим на појас, блуза и врз неа некоја од маиците со KISS тематика.

Всушност, ко секој ден.
Јас пак планирав розово кошулче од Азаро или ЛаГараж, жолто сако и некои фармерки по можност искинати на колената.

Сериозно: Би се облекол ко шо се облеквам секоја вечер за во град знаеш:pipi:... Дукс, фармерки, патики.

црни панталони (нешто како фармерки ама помек материјал) и интересна блузка лилјаково со црно :pipi:

Ајде де. Почна трескањето од земја.
Јас купив чевли, па сеа за другото ќе скиниме нерви. :vozbud:

Па ништо ... или пижами или нешто складно за по дома. За втората вечер ако решам да излезам, имам еден куп убави фустанчиња кои ми се облечени само по еднаш. Првото што ќе се фати ќе се посреќи да го покажам по втор пат во јавност.:icon_lol:

Јас уште не знам кај ќе славам, па ќе размислувам што да носам.:nesvest:
Не, шала на страна, сигурно нема специјално да излезам у град за да се подновам.
Што прво ми дојде на памет, тоа и ќе го носам. Имам куп парчиња облека кои сум ги облекла еднаш-два пати, па ќе направам некоја штосна комбинација што не сум ја носела до сега. :)

Пижами долни, горе по рамбовка и книгата у рака.
И така никаде изгледа не идам.:toe:

Јас сакам да изгледа убаво, не само за нова година, туку и стално.
Па затоа не правам отстапка никогаш.
Не значи тоа дека кревам паники и дека се тресам ко будала ако не најдам нешто, за мене не е златно правило дека мора нова облека... ако не најдам нешто што ме бендисва, ке искомбинирам од тоа што имам.

Абе не дека нема да идам на предновогодишен шопинг.. Али со фармерчиња и маиче ќе заврши.. За на Саем не се замарам ич

Еми ништо посебно... Фармерки, кошула, дуксерицава(без неа не излевам од дома) палтото, во палтото полни џебови со петарди...:vozbud: И ојдех да дојдам... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom