Најдобар/Најубав македонски спот

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Мистичен напиша:
Спотовите на Владо Јаневски! И скоро сите од Чедо Поповски!
баш така сите на чедо поповски, а особено последниот на Каролина( се лажам себе), и за Знаеш колку вредам на Каролина исто

а исто многу ми се допаѓа еден анимиран спот песната мислам дека се вика „Мравка„,не е толку позната ама спотот не знам дали сте го гледале уствари и не е толку добар ама поразличен од сите други

Мислам дека знам кој е спотот, анимацијата е направена во стил онака нешто како со акварел бои... пред неколку години излезе. Тој е?

Каролина (новата песна) - Чедо Поповски (мислам)
Нокаут (Временска машина) - за тоа време, спотот беше рулз
Владо Јаневски (Напрај место)
Владо Јаневски (Срце преку небото (или така нешто))
Маја Вукичевиќ (Со црнецот!)

Хехе.

Мистичен напиша:
Мислам дека знам кој е спотот, анимацијата е направена во стил онака нешто како со акварел бои... пред неколку години излезе. Тој е?

спотов е пред една година излезен, мислам така да изгледа не е тој
ама добар е

А нели сте приметиле дека има некои пејачи, кои безразлика колку ќе платат - пак спотот не им чини!

Тоше Проески е еден од нив, Марјан Стојановски...

Acid напиша:
А нели сте приметиле дека има некои пејачи, кои безразлика колку ќе платат - пак спотот не им чини!

Тоше Проески е еден од нив, Марјан Стојановски...

да бе Тоше колку пари има, а еден асален спот нема напраено

За мене најбољи спот е спотот на Сотир Лалевски за песмата Нема крај (попозната меѓу народот како Кажи јес и симни се пред влез) :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

• САФ - Сафари
  • Мизар - Сон
  • Мизар - Почесна стрелба
  • ДНО - Борба
  • повеќе спотови на Хикси
  • од шупаците, Кристина Арнаудова - Прашина, а и еден од новите, не знам кој
  • Н`цин (некој го спомна)

Офчар напиша:
  • САФ - Сафари
  • Мизар - Почесна стрелба
Добри спотови! :music3:
Поготово „Почесна стрелба“, кога пее: "I'm not going down... I'm not going down..." и мрда со прстот (и веѓата). :icon_lol:

Пис брадерс-Мрдни го
малце е монтажа спотот, ама не е лош :)

Acid напиша:
Добри спотови! :music3:
Поготово „Почесна стрелба“, кога пее: "I'm not going down... I'm not going down..." и мрда со прстот (и веѓата). :icon_lol:

:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

колку е смешен тој дел :icon_lol:

Za dobar POcesna Strelba od ovie koi gi spomenuvate, samo na nego mi teknuva. Zakon!

Za los, od glaa ne mi izleguva onoj na Tosko ko se tepa so curata neshto karate ko mu ja zema kreditnata karticka (reklama se puca za mastercard mislam) UZAS!!!

Acid напиша:
ДАРКМЕН :)

acid напиша:

Абе тоа е на верзијата со Ристо Вртев. Има и друга верзија, кога ГоТра пее дел од Дорси..

Ама и двете верзии се добри. Ѕвер песна, ѕвер спот.

Коа ќе имаат концерт? Некој чаршиски муабет?

Крстителот напиша:
Спотот за песната: „Сонце и Месечина“ на Александра Пилева
ААА даааа
исто ми се допаѓа и оној спотот на Елена Ристевска, со пожарникарот, заборавив како се викаше песната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom