Кристина Арнаудова

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.243
Поени од реакции
962
Локација
Скопје
kristina15.jpg

Мислам дека Кристина Арнаудова е една од најдобрите наши изведувачи, и најприземна личност која сме ја сретнале! Секогаш фина и насмеана, весела, има добри песни и никогаш не ја пратат скандали и афери.

Што ви се допаѓа кај неа, а што не?
Омилена/неомилена песна, спот?

Dobra e, interesna boja na glasot ima, najmnogu mi se dopagaat "Prasina" od Makfest i isto ovaa poslednata na Makfest baladata i bese top.

ја знам лично и верувајте ми не е толку добра,убава и нема баш нешто посебно убав глас..не знаете како завива во живо.да,фина е и не ја следат скандали зашто ги прикрива.ама иначе е арогантна и тврдоглава.има добри песни и спотови сепак.многу ја сакам песната а и спотот за немам срце за друг,една од нејзините подобри песни:lollipop:

i jas ja znam licno,. se dodeka ne ja zapoznav mislev deka e mnogu dignata, takov vpecatkok imav koga ja gledav na tv. ama vo zivo e mnogu fina i dobra.a za peenjeto ne mi se sviga kako pee, a posebno vo zivo .tamu kaj sto go slavea rodendenot na maz site okolni kafici i pizerii ne mozea da rabotat i vikaa deka mnogu zaviva:toe:

Ооо, Лив Тајлер, честито тема на форум.:smir:

Интересна пејачка и личност,ми се допаѓа...песна таа баладата,еееј не ми текнува како се викаше во една соба е спотот,надвор врна,се ежам на песната.....а да ми текна, Дали мислиш на нас

па можам да кажам дека ми е една од омилените!не дека ја слушам или нешто!но едноставно ми е фина и убаво си ја врши работата!и има две-три песни што многу ми се допаѓаат,ама не ми текнува како се викаат сега!браво за Кристина!супер си е!

Чкљ.Многу ми е антипатична.Порано имаше подобри песни,како: "Прашина" и "Возови"...сега ич не ми се свиѓа.Ако,важно се труди.:)

супер си е !!!
слатка - се што сум гледал на ТВ интервју или слично баш е онака на "земја" а за песничките - интересни со оглед дека ги немам "мн. мн. слушано" само на телевизија .

DA DA, BAS E DOBRA I MILA! "DALI MISLIS NA NAS" E PREKRASNA PESNA! KRISTINA, PRODOLZI VAKA!

Прашина омилена песна од Кристина Арнаудова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom