Вие како лик во роман

jas sakam Meri popins od Istoimenata kniga ... ja citav knigava ko bev treto odelenie i seuste se sejkavam na nejziniot lik ... mnogu cudna nesekojdnevna licnost ...mozebi po malku stroga no sepak intresna

Роса Фјоре, од Кујна. Преубав лик, храбра, умна, домаќинка, со суров италијански сексапил и способност да преживее се и сешто. Готвачка со инспиративен сексуален живот-совршена комбинација за мене:)

а,некој конкретен лик,па иако беше одамна,во седмо одд,ми остави впечаток ликот на МАРТА,од истоимената книга,би сакала таа да бидам!
Е да бе, и да се самоубивам со апчиња зошто некој маалски фраер од Песталоци ме фатил за цицка, и да си сечам коси, и да немам татко.

Не, фала.

Јас не би сакала да бидам ниеден веќе познат лик од роман, сакам да си бидам себеси. Тоа нема да биде некој возбудлив роман кај што ќе откривам мистерии и ќе го спасувам светот и на крај ќе завршам со згодниот типац што ми помогнал во мисијата, туку ќе биде обична приказна за обична девојка, кај што ќе бидат раскажани нејзините обични и необични доживувања низ кои секој во еден дел од животот поминува. Технички ќе биде роман без многу перипетии и заплети, само секојдневна приказна, проткаена чат-пат со некои несекојдневни случувања, напишана на хумористичен стил.

И на крај, нормално, нема да завршам со принцот на бел коњ и секое лето да им идам на посета на седумте џуџиња, туку веројатно ќе остарам сама, опкружена со слики од деца, внуци, спомени и ќе имам што да видам кога ќе се свртам наназад да си го прелистам животот. :)

јас најверојатно би бил убиец или атентатор, но сепак позитивна личност. би убивал само лошотии

Јас би бил спордна улога во некој роман. По можност ако има сцена со кафеана, а јас седнат таму и пијам и се мезам :helou:

Варвара Суворова од романот ,,Турски гамбит" на Борис Акунин

Ако земе некој да ме опишува, веројатно (не дека јас така сакам,ама така е) ќе ме опише како Јозеф К. од „Процес“.:toe:

Би сакала да сум опишана онаква каква што сум во реалноста, што значи дека тоа би бил биографски роман, во кој ке биде сместен целиот мој живот со сите мои предности и недостатоци, ке бидат откриени сите мои чувства, тајни и соништа... И би сакала тој роман да стане бестселер.

приказна за антихерој,да не кажам сатанист у буквална смисла...

Хермеона од Хари Потер :pipi:
или лик во било која научно фантастична книга

сакам да бидам некоја психотична ,слаба со нерви , налудничава ... незнам зашто ете :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom