Вие како лик во роман

Па не би издвоил некоја посебна книга ама мислам би ми лежела улогата на главниот негативец,кој прави сплетки и се обидува да оствари некоја цел на секој можен начин:)А би можел да бидам и детектив.

П мислам би ми лежела улогата на главниот негативец,кој прави сплетки и се обидува да оствари некоја цел на секој можен начин:)

Супер.Сите сакаат да бидат херои, нели ? Ама и јас понекогаш си велам како би изгледала кога некој би ме зел мене како модел да прави негативец во книга ? Хехехе. Сакам негативци кои на крајот од дејството се каат за своите дела, што значи дека во тој лик има иницијација. Поздрав!

hmm..definitivno ne bi sakala tipicna trendi devojka vo tipicna ljubovna prikazna...nema sansi..
bi sakala da bidam del od "100 godini samotija"...nov lik..neshto kako pomegu Amaranth i Rebeca....a da zavrsham kako Aureliano s love of life..XXXX:D
ili neshto kako Santiagio od "Alhemicarot" vo zenska verzija..sonuvac!

A koga bi kreirala svoj lik...
nemam ushte rezervirano aftorski prava...ke mi ja ukradite idejata:P:P:D lol

hmm..definitivno ne bi sakala tipicna trendi devojka vo tipicna ljubovna prikazna...nema sansi..
bi sakala da bidam del od "100 godini samotija"...nov lik..neshto kako pomegu Amaranth i Rebeca....a da zavrsham kako Aureliano s love of life..XXXX:D
ili neshto kako Santiagio od "Alhemicarot" vo zenska verzija..sonuvac!

A koga bi kreirala svoj lik...
nemam ushte rezervirano aftorski prava...ke mi ja ukradite idejata:P:P:D lol

Lele kolku ja sakam Sto Godini Samotija! A likovite -sonuvaci se najprivlecni.Inace i jas imam moi likovi, ama i jas kako tebe ljubomorno si gi cuvam za nekoj ubav soncev den da blesnat na stranicite!

Pozdrav!

~*~

Елизабет од „Гордост и предрасуди“ ... Марк Дарси.:devojce:

Би сакал да сум Фродо од трилогијата Господарот на Прстените!

Цар Едип, Те сакам мамо.

Едитирано од Викторгг: Синко, дај бре поише од 4 букви, ова ни за јузер нејм нема да ти го прифатат, таму минимум 5 букви мора :)

Би сакал да сум Фродо од трилогијата Господарот на Прстените!

Mnogu go sakam likot na Frodo. Mal, ama izdrzliv, so cista dusa, koj si go zalozuva zivotot vo ognot na Sauron za da gi spasi site rasi od Srednata zemja. I ostro se bori protiv mokta na prstenot, ne dozvoluva da go iskorupmira.Koga se raboti za 'Gospodarot na prstenite', jas bi sakala da idam Eowin.Inace, jas sum tezok fan na Tolkin, hehe. Golem pozdrav do tebe.

~Демијан, од истоимента книга на Хесе или
~Сидарта, од истоимента книга на Хесе или
~Жавер(н), од Клетници на Иго.

Бриџит Џоунс. Сјебана, несмасна и неодоливо шармантна.:konjce:

Романот би се викал “Животот на една девојка“ во која што јас ќе бидам главниот лик- Андреа, а романот- нормално, мојот живот.:pipi:

Nesho u stilu na Darth Vader, i u pozadina ide ona tam tam tam tam ta dam tam ta dam... znaete na sto mislam, ne? :zlo::helou:

Јас би била протагонист кој постојано се бори или се брани од соодветен антагонист (кој пак од своја страна постојано се обидува да му го уништи животот на нашиот протагонист т.е. на мене).Би била личност која многу страдала во животот,личност на која не секој ден и е добарден и која не секогаш чекори по листови од роза.Личност која постојано се справува со некои проблеми и која трага по својата вистинска љубов која за жал тешко ја наоѓа.Но,сепак и покрај се е храбра,интелигентна и упорна девојка,која никогаш не потклекнува и секогаш се бори за да го постигне она што го сака.На крај ја наоќа својата долгоочекувана љубов,конечно си го средува својот живот и конечно доживува да се движи чекорејќи по тепих од рози. Но, животот е суров и мачен,тежок и страшен...Девојката доживува тешка несреќа и умира оставајќи го зад себе својот љубен кој вечно ќе чежнее по неа!

...Чудно нели :icon_roll

Јас би била протагонист кој постојано се бори или се брани од соодветен антагонист (кој пак од своја страна постојано се обидува да му го уништи животот на нашиот протагонист т.е. на мене).Би била личност која многу страдала во животот,личност на која не секој ден и е добарден и која не секогаш чекори по листови од роза.Личност која постојано се справува со некои проблеми и која трага по својата вистинска љубов која за жал тешко ја наоѓа.Но,сепак и покрај се е храбра,интелигентна и упорна девојка,која никогаш не потклекнува и секогаш се бори за да го постигне она што го сака.На крај ја наоќа својата долгоочекувана љубов,конечно си го средува својот живот и конечно доживува да се движи чекорејќи по тепих од рози. Но, животот е суров и мачен,тежок и страшен...Девојката доживува тешка несреќа и умира оставајќи го зад себе својот љубен кој вечно ќе чежнее по неа!

...Чудно нели :icon_roll
ме потсеќа на A walk to remember..

А за мене...вечен сонувач,што цело време се труди да ги среди работите околу,да помогне секому,за на крај да му се струполува врз глава,некојси вечен оптимиста(па that's what I am most of the time..) Обожавам добри пејсажи,и сакам авантура!!
Ма,сите тоа сакаме..

Како машко сакам
Херкул Поаро (mm)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom