Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
П мислам би ми лежела улогата на главниот негативец,кој прави сплетки и се обидува да оствари некоја цел на секој можен начин![]()
hmm..definitivno ne bi sakala tipicna trendi devojka vo tipicna ljubovna prikazna...nema sansi..
bi sakala da bidam del od "100 godini samotija"...nov lik..neshto kako pomegu Amaranth i Rebeca....a da zavrsham kako Aureliano s love of life..XXXX
ili neshto kako Santiagio od "Alhemicarot" vo zenska verzija..sonuvac!
A koga bi kreirala svoj lik...
nemam ushte rezervirano aftorski prava...ke mi ja ukradite idejatalol
Би сакал да сум Фродо од трилогијата Господарот на Прстените!
ме потсеќа на A walk to remember..Јас би била протагонист кој постојано се бори или се брани од соодветен антагонист (кој пак од своја страна постојано се обидува да му го уништи животот на нашиот протагонист т.е. на мене).Би била личност која многу страдала во животот,личност на која не секој ден и е добарден и која не секогаш чекори по листови од роза.Личност која постојано се справува со некои проблеми и која трага по својата вистинска љубов која за жал тешко ја наоѓа.Но,сепак и покрај се е храбра,интелигентна и упорна девојка,која никогаш не потклекнува и секогаш се бори за да го постигне она што го сака.На крај ја наоќа својата долгоочекувана љубов,конечно си го средува својот живот и конечно доживува да се движи чекорејќи по тепих од рози. Но, животот е суров и мачен,тежок и страшен...Девојката доживува тешка несреќа и умира оставајќи го зад себе својот љубен кој вечно ќе чежнее по неа!
...Чудно нели :icon_roll