...погледнете и заклучете сами![]()
Одамна го знам овој и е многу досаден,неможам да го поднесам,како можеле да го дадат на тв ја стварно незнам...башка за прашањата верујте полесно е од дома,таму имаш трема и е се поинаку...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...погледнете и заклучете сами![]()
Мора да се откажат кога на прашање кој е компаратив од убаво, професорот вика се двоумам помеѓу најубаво и преубаво???...па бара џокер 50-50 и чудо замислете најубаво и преубаво ги снема, остана поубаво и неубаво и...пак дилема WTF...втор џокер, бара помош од пријател професорка по македонски и таа кажа поубаво за да може дудуков да земе пари, 32000 за него се богатство само не знам ни толку дали зеде...срамота...добро дали има некакви дополнителни тестови или кој идиот стигне го седнуваат таму ц, ц, ц...Нова мода има. Се откажуваат на 32 и 64 иљади.
Мора да се откажат кога на прашање кој е компаратив од убаво, професорот вика се двоумам помеѓу најубаво и преубаво???...па бара џокер 50-50 и чудо замислете најубаво и преубаво ги снема, остана поубаво и неубаво и...пак дилема WTF...втор џокер, бара помош од пријател професорка по македонски и таа кажа поубаво за да може дудуков да земе пари, 32000 за него се богатство само не знам ни толку дали зеде...срамота...добро дали има некакви дополнителни тестови или кој идиот стигне го седнуваат таму ц, ц, ц...