Кој сака да биде срам на телевизија/милионер/сеедно?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Така не дупат само. Ќе се влезе во мрачната зона, темната зона или не знам шо, за на крај да си одат сите со по 5 илјади.

Па не знам, не ја загледав убаво рекламата, ама наслушнав дека „веќе го имаме добиено првиот милионер и 29.11 ќе биде датумот што сите ќе го памтиме“. :)
Ќе видиме во недела. :)

Даваа сега реклама, изгледа во недела за прв пат ќе биде отворено последното прашање. :)

Не мора да значи дека ќе стигне таму. Може да освои 1м, мозе 2м, немора 4м за да биде милионер.

29.11 ќе биде датумот што сите ќе го памтиме
ама може ке го памтиме и по некоја невидена глупост која ке ја тропнат натпреварувачите :pos2:
а колку што се сеќавам и пред неколку месеци имаше најава дека баш во тогаш наредната ке има нешто специјално, а немаше ништо како некој што рече погоре само со 5000 си одат
ај ке видиме, може и тоа чудо ке го биде, милионер :vozbud:

Има милионер сигурно, се откажал типот на последното прашање, а потоа го одговорил точно:tapp:

Милионер - А1 Телевизија

Милионер на Трендо :) според мене еден од најдобрите водители на македонската сцена, ако не и најдобар

Инаку во Недела на 29 за прв пат ќе биде отворено прашањето за 4 милиона, не кажуваат дали ја земале премијата, ама се ме влечи дека е земена :)

останува да видиме

*мислам дека немаше ваква тема :toe:

да да, и ја нешто такво наслушнав.... енивеј убаво е тоа и јас би сакал да сум милионер али у евра :vozbud:

може ќе го отворат прашањето ама нема шанси да земат 4 милиони

па треба некој да стигне до таму за да го отвортат, или не?:tv:

Опаа, зема милионче овој! Ајде ќе видиме уште малце, има уште 2 прашања за 4 милиони. Секоја чест! :pipi:

Oпaaa, 2000000 денари. Алал да му е.
Прв пат до оваа сума некој да стаса :)

Добро е, ми се врати надежта дека во земјава има уште учени луѓе, не се сите залетани по Шехерезад и Велики Брат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom