Надградба на коса

• Креатор на темата Креатор на темата AnaStaSija-7
  • Време на започнување Време на започнување
si imam dolga kosa i nemam potreba, a nadgradba? samo vo isklucitelni slucai i toa prirodna na stipcinja, ako na pr ja skratam ( so nema sansi ) za na svadba da stipnam nekolku prameni odozdola za da dobijam nekoja druga frizxura ali za oa sum sigurna samo 30%, PRIRODNO SI E PRIRODNO, pred 3 godini sekoja drugarka imase prameni.. im se gledase silikonot na korenot i poso vestascko vlakno glupacki go peglale i vitkale i kako potprleni ovcicki bea
:) . . .

Не би ставила надградба. Незнам некако не ми се допаѓа тоа воопшто. Сепак природно си е природно.
Инаку таа надградба со штипчиња ја сметам за најдобра, барем ја вадиш кога сакаш, а не да сееш прамени позади себе.:)

А колку чини да се продаде косата за надградба, ми треба оваа информација за споредба?

На братучед ми, што има ептен густа и долга коса (сега се суканици, а тогаш му беше до груди) Коска му даваше 100 евра.

На братучед ми, што има ептен густа и долга коса (сега се суканици, а тогаш му беше до груди) Коска му даваше 100 евра.

Према ова:
Јас имам дома реп од косата шо ја ишишав, доста густ, долг 15-16 сантиметри.
Косата е со највисок квалитет можам да речам, убаво одржувана, никогаш пегла или фен не видела.

Ми ја бараа за 150 евра, ама ми е од сентиментална вредност и не ја дадов.

и ова:
Јас имам долга коса, не сум ја мерел и не сум ја стрижел 4 години.
Пред извесно време ми даваа 700 или 800 евра(не можам точно да се сетам) за косата. Не доаѓаше во предвид.

на братучетди сакале да го ограбат.

Богами... :pos:
Мене 100 евра ми изгледаа многу за коса да ти ги дадат.
Ама зависи и за која намена ти ги бараат, на овој му треба за суканици...

Богами... :pos:
Мене 100 евра ми изгледаа многу за коса да ти ги дадат.
Ама зависи и за која намена ти ги бараат, на овој му требаа за суканици...

Ами ако некој сака да си направи суканици со 100 евра и туѓа коса, подобро нека собере бамбуси и нека ги реди на главата:smeshko: .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom