Скарани градови: Прилеп против Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Arch Enemy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Злато малечко, ми се нанервира па дури и од спанаќо клип најде и низ солзи го објави. Демек “Ја су едно фино и културно и ентелегентно дете речиси сум Битолчанец по карактер, али сепак еве ви клип од спанаќо да видите какви сте а тебе семејство ова семејство она...“

И сега место клипот од спанаќо те гледаме тебе и твоите мозочни грчеви
Да не ти е во мисла сиот така облеан во солзи си седам си се тешам со тебе и сваќам дека во ниеден случај не можеш да ја побијаш теоријата на Ајнштајн.А црвсто си убеден дека човечката глупост е конечна,ама битолската глупост...е стварно е бесконечна.Капа ти симунувам,браос ;)

За тебе ајде,знајме дека си горд шо си роден во населба накај пато за Охрид.Ама за сограјџаниве твој ми е тешкото.Кизнај колку му е неубо шо мора да го дела воздухо со некој ко тебе.Ги гушиш,гревота се :smir:

Да не ти е во мисла сиот така облеан во солзи си седам си се тешам со тебе и сваќам дека во ниеден случај не можеш да ја побијаш теоријата на Ајнштајн.А црвсто си убеден дека човечката глупост е конечна,ама битолската глупост...е стварно е бесконечна.Капа ти симунувам,браос ;)

За тебе ајде,знајме дека си горд шо си роден во населба накај пато за Охрид.Ама за сограјџаниве твој ми е тешкото.Кизнај колку му е неубо шо мора да го дела воздухо со некој ко тебе.Ги гушиш,гревота се :smir:

Жал ми е но јас не сум ти крив што си од Прилеп

То ти е се исто
Не си бил па за да кажиш. И ти ко џуптино.Му кажале дека к.млеко е многу убо и му се пфалил на некој му рекол дека стварно било многу убо.Е од кај знајш?А бе ми кажа еден чоек,а тој кутрио никогаш не пробал.Е па така и ти кутриот и јадниот.Од дворо фазла си нема излезено,а камоли средсело на чешма.

Не си бил па за да кажиш. И ти ко џуптино.Му кажале дека к.млеко е многу убо и му се пфалил на некој му рекол дека стварно било многу убо.Е од кај знајш?А бе ми кажа еден чоек,а тој кутрио никогаш не пробал.Е па така и ти кутриот и јадниот.Од дворо фазла си нема излезено,а камоли средсело на чешма.

Не сум осетил потреба било што да барам надвор од преубавата Битола. Никоаш нешто (како тебе) не ме гушило или терало да одам по други места и барам нешто што ми фали или треба. Се што сум посакал сум го имал овде.

Не сум осетил потреба било што да барам надвор од преубавата Битола. Никоаш нешто (како тебе) не ме гушило или терало да одам по други места и барам нешто што ми фали или треба. Се што сум посакал сум го имал овде.
Со грците си го имаш натиго дајмиго газето а? Ако ако,убо плаќале тие,така разбраф од момината битoлски.Ама пошто ги потерале сите,сега на вас мажината се свртиле ;)

Со грците си го имаш натиго дајмиго газето а? Ако ако,убо плаќале тие,така разбраф од момината битoлски.Ама пошто ги потерале сите,сега на вас мажината се свртиле ;)

Кој спомна грци, кој спомна газои, вие педерите само со то сте опседнати.

Кој спомна грци, кој спомна газои, вие педерите само со то сте опседнати.
Од крајно позитивно кон крајно негативно мислење преминаф!

Жими се те сметав за интелигентен батка и чоек шо знај да има ниво на муабет и комуникација. Ама ти не си бил ни шеснаестина од тоа шо очекував. За жалење си бил. Овде престанува моето "убедување" во нешто,а ти комотно можиш во твојот роден крај да си млатиш празна слама и да му докажуваш на некој нешто.Мене НЕ! Почнувам со игнорантски однос после овај пост. Пријатно и биди поздравен :tapp:

Од крајно позитивно кон крајно негативно мислење преминаф!

Жими се те сметав за интелигентен батка и чоек шо знај да има ниво на муабет и комуникација. Ама ти не си бил ни шеснаестина од тоа шо очекував.

Аман бе ти си во потрага по идол?! по некоја водач и пример низ животот?!

И тоа го бараш нормално кај Битолчани.

Темава се викаше скарани градови (прилеп и битола) или скарани членови (скофилд и лет)?
Ај приберете се.

Педери спомнавте а ?
Не знаеш што е долга магарица, па прашај немој да се брукаш. Тоа ти е социјално друштвена игра во која мене стално ме ставаа перниче да бидам затоа што екипата од кај што сум јас има голема предност. Првата екипа застанува во позиција на магаре додека другата рипа врз нејзе,ако се прекине магарицата т.е. ако дечките од првата екипа паднат на земја и не го издржат притисокот тогаш губат, а ако не тогаш победуваат. Педерски се само твоите намери да го претставиш тоа како нешто хомосексуално :helou:.

Инаку перниче е типот што стои покрај закачалка и е клучен за да не се повреди првиот од магарицата т.е. да не си ја удри главата во ѕид.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom