@@@@@@
MAKEDONEC
- Член од
- 15 мај 2008
- Мислења
- 539
- Поени од реакции
- 33
:pos2::pos2::pos2:се топнав од смеење:pos2::pos2::pos2:
абе греота се ај сега шо му викате селани па уште ова ја сум од БИТОЛА ама некако за џабе скокаат овие прилепчаните каква стибера какви турци се знај која е БИТОЛА џабе се брукате овде не сум за да се карате со нас ама браќа многу сте подолу од нас тоа вие јасно ако не ви дојдеше сега овај селско началник уште сите ќе ви се смејаа арно сега кренавте гла затоа не го кревајте к.р.т над мадина како од вчера да се знајме кој сме и што сме и од каде сме затоа ќе ве замолам не скокајте по многу оти нема да ви даваме банани ќе ги заприме на меџитлија :kesa:
и ниту имало ривалство со вас ниту ќе има срамота е со вас да се токмиме има време за со вас треба да растите уште ама ај да не претервам и јас само малку да се разјасни работата само еден ривал имаме и него ќе го решиме кога МАКЕДОНИЈА ќе биде цела седиштето ќе го преместиме кај нас
"Пред фактите и боговите молчат", ги напишав погоре можиш слободно да ги прочиташ.Ниту еден Прилепчанец не се токми со Битола.Зарем да се токмиме со град со најголема проституција и најмногу скрки во кои под хитно треба да се забрани собраќајо бидејќи селските обиколници ви се готови!!!
поздрав од ХЕРОЈ Прилеп до ХОМО Битола
Во Прилеп правеле попис на населениото, кога ќе паднеле сите лисја од на дрвата.:pos2::pos2::pos2::pos2:
А најголема прилепска трагедија е да имаш 2 хектари тутун, а жена ти да му го пуши на комшијата.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
За разлика од Прилепчанки кои му го пуша на мажите, вашите Битолчанки му го пуша на вашите блиски соседи ГРЦИ(е така се живеј во печалбарска Битола)!!!