Скарани градови: Прилеп против Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Arch Enemy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
само со скопјани и прилепчани имаме ко некое ривалство а за скарани со никој не сме ваљда има прилепчани и битолчани другари и скопјани и битолчани другари

се шалам де па и ти... како шо се зезам за охриџанишчана така и за вас... мене баш ми е фино коа усу у битола... изузетно убав град... може чкембари и комити се караме... тоа е де... :back:

Прилеп е најандерграунд град.(после Кочани).Битола е по средена(за мене нема место таму).А и за членот над мене нема место

Прилеп е најандерграунд град.(после Кочани).Битола е по средена(за мене нема место таму).А и за членот над мене нема место

Да да Кочани, еве од свирки не можат глава да кренат :)

кај мала држава сме па и градоите у неа се караат...
треба на билетите за у Р.М. да пишува : Believe It Or Not Country! (no joke)

Кога од другар ми братучед му од Битола идеше на гости тука кај нас пиеше пиво Крали Марко од литар и пол, а кога овај му одеше на возвратна посета овај му ставаше Битолско на маса, арно ама фирмата отиде под стечај па сега битолчани не пијат пиво :icon_lol:.

Јас би рекол дека Битола е најшмизларски град после Скопје.Има исклучоци ама повеќето се кренати

во Битола нема шмизли незнам од кај тие информацијава:nesum:

Море бави чкембарскио си посерувате и си погледнувате

Е за ова прв пат слушам :helou: јас за скопје имаф слушнат како некои луѓе кажуваат ама за прилеп ....

Патот од Прилеп до Битола се вика Еволуција :pos2::pos2::pos2: Од мајмуни преку еволуцијата настанувале луѓе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom