Скарани градови: Прилеп против Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Arch Enemy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Битола и предградието на Битола т.е Прилеп се во добри односи. А то дека се карат е само теоретски.
Сурова реалност:
Незнам кој на кого му бил предградие историски гледано.Си слушнал за Прилепско кралство или избега на тој час(се зафркавам).Во него биле и СК и БТ.:smir:

Или попознато ПРИЛЕПСКА ПРЕСТОЛНИНА.

Аааа те има некоја Битолчанка одбиено... зато вака збораш :):)
Хахаха не сум лезбејка! Не сум ЛЕзбејкааааааааааааааааааааааааааааааааа! Мисли малце пред да напишиш:helou: нема везе се прават грешки

PA KRIOV IM E NA SELJACITE ! bitola E SKOPSKA OPSTINA :D
Ај сега тебе да ти реплицирам.Ако Битола е Скопска општина тогаш Битола не е Битола,е па така не можи.А,сељаци,градски...Прилеп си е Прилеп.Сакате викајте го предградие на Битола,сакајте викајте го село.Дека портараната ми оди по живци ми оди и тоа колку,поназаден град е од Битола ама јбг тука имаш заебанции а не кренати шмизли(feminim & masculinum) шо немаат денар в џеб а се прават кој сум шо сум и бараат секоја вечер некој да ги чести,па не е фер во толкава мера да се трошат директорските деца кои честат не е фер сексот да се плаќа со Ред Бул,ако се разбираме мислам ако не кој ти е крив.А да знајш дека пола од Прилепчанки овде шо се т.н "Курви" уште еднаш поради портараната и простотилукот (кој мене искрено ми смета и поради тоа многу поубаво си поминувам кога ќе излезам во друго место да не е Прилеп,али шо ти е тебе гајле мене шо ми смета,нели? )...муабетов ми беше,тие истите во Битола би биле светици!
Мило ми е ако капираш:smir::smir::smir::smir:

Хахаха не сум лезбејка! Не сум ЛЕзбејкааааааааааааааааааааааааааааааааа! Мисли малце пред да напишиш:helou: нема везе се прават грешки

Е извини ко е така :)
Тогаш некој Битолчанец е во прашање (се зафркавам, ништо лично) :):):smir::smir:

Сеа на Св. Никола че влегуваме во Гинисовата книга на рекорди. 80 000 сарми че се пра ебаго. Плочкине пред Марко Цепенко че и пра ко шах форма вамте тамте. Битолчани, копа? Кога вашите шмизли че ви напра сарма светиниколска ко нашата? За скара да не прајме муабет. Пис.

море какво друштво имам битола , многу се поштоваме , денес многу се сакаме со битола :smir:

Абе нас појче овие од Скопје не мраза отколку овие Битолчаниве ебаго! Ние со битола си го имаме муабето:pos2:....
Се заебавам.... Прилеп веќе заостана зад сите големи градови во Македонија. Битола и Скопје сега се ривали..... кој има поголеми шмизли и кремој :pos2:

Хаха лудило темава али иако сум од Битола многу ми се бендисва Прилеп и колку јас со паметам со прилеп нема никакви караници односно само најдобри зафрканции и проводи т.е. најдобри комшиски градови е сеа стварно Прилеп си е Прилеп ама арен е хехе зошто ние Битолчани многу покултурни сме и покренати. Супер ни се односите патем камоли и со другите градови да беше така не ќе беше интересно:pos2: е комитите ко ќе ни дојдат растур ги прајме ние чкембарите ако ништо друго има големи тепачки(конфликти) хехе убај си сме ние ЧКЕМБАРИТЕ:vozbud:

БИТОЛЧАНИ СО СИТЕ СЕ КАРААТ... се глеа кој е крив:baeh:

БИТОЛЧАНИ СО СИТЕ СЕ КАРААТ... се глеа кој е крив:baeh:
само со скопјани и прилепчани имаме ко некое ривалство а за скарани со никој не сме ваљда има прилепчани и битолчани другари и скопјани и битолчани другари

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom