PA KRIOV IM E NA SELJACITE ! bitola E SKOPSKA OPSTINAуууааа бе ЧКЕМБАРИШТА!
не бе се зезам
имам јас неколку другари битолчани бе![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
PA KRIOV IM E NA SELJACITE ! bitola E SKOPSKA OPSTINAуууааа бе ЧКЕМБАРИШТА!
не бе се зезам
имам јас неколку другари битолчани бе![]()
Сурова реалност:Битола и предградието на Битола т.е Прилеп се во добри односи. А то дека се карат е само теоретски.
Хахаха не сум лезбејка! Не сум ЛЕзбејкааааааааааааааааааааааааааааааааа! Мисли малце пред да напишиш:helou: нема везе се прават грешкиАааа те има некоја Битолчанка одбиено... зато вака збораш![]()
Ај сега тебе да ти реплицирам.Ако Битола е Скопска општина тогаш Битола не е Битола,е па така не можи.А,сељаци,градски...Прилеп си е Прилеп.Сакате викајте го предградие на Битола,сакајте викајте го село.Дека портараната ми оди по живци ми оди и тоа колку,поназаден град е од Битола ама јбг тука имаш заебанции а не кренати шмизли(feminim & masculinum) шо немаат денар в џеб а се прават кој сум шо сум и бараат секоја вечер некој да ги чести,па не е фер во толкава мера да се трошат директорските деца кои честат не е фер сексот да се плаќа со Ред Бул,ако се разбираме мислам ако не кој ти е крив.А да знајш дека пола од Прилепчанки овде шо се т.н "Курви" уште еднаш поради портараната и простотилукот (кој мене искрено ми смета и поради тоа многу поубаво си поминувам кога ќе излезам во друго место да не е Прилеп,али шо ти е тебе гајле мене шо ми смета,нели? )...муабетов ми беше,тие истите во Битола би биле светици!PA KRIOV IM E NA SELJACITE ! bitola E SKOPSKA OPSTINA![]()
Хахаха не сум лезбејка! Не сум ЛЕзбејкааааааааааааааааааааааааааааааааа! Мисли малце пред да напишиш:helou: нема везе се прават грешки
Хехе сфатив дека се зафркаваш ама морав да ти дам до знаење дека сум feminne!Е извини ко е така
Тогаш некој Битолчанец е во прашање (се зафркавам, ништо лично):smir::smir:
само со скопјани и прилепчани имаме ко некое ривалство а за скарани со никој не сме ваљда има прилепчани и битолчани другари и скопјани и битолчани другариБИТОЛЧАНИ СО СИТЕ СЕ КАРААТ... се глеа кој е крив:baeh: