Дота турнир резултати

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
1 Натпревар.
Тим 1 вс тим 6
Од тим 1 :
1.Била Бонг нема пач (форматирал)
2.Мун рајдер го нема
3.Шорти го нема
4.Даци го нема

РЕков ја пријавете а еве сега сме на 3 мин до почеток и ова се дешава.

Првиот натпревар ќе се игра во Формат 3в3...
Новиот тим 1 :
Duffy
Merfolk
iLe

Тим 6
Mac))
Nighshade
+Koki+

Кој кур немаше ниеден од мојт тим. Јас со кого да играм? Сто пати пишав дека даци го нема

Тим 1 тепаше во долга и напорна партија...
Неизвесен е вториот натпревар...дали ќе се игра 3в3 или 4в4 и дали иле ќе се врати во наш тим

aHa da se vratam , ti kazav deka ke izgubas , ne se vrakam sakam da igram finale,

Абе не глумите лудило сите во тим еден имаше само 1 играч оваа ја ставивме колку да видам дали ќе дојадт од тим 3 луѓето...

ТИМ 1 ИНАЧЕ СЕ ДИСКВАЛИФИКУВАНИ! (не зашто сме изгубиле ние или нешто)...
Мерфолк си има тим,ти си имаш тим...форматот е 4в4...
Шо има да се збори тука?

Џабе...паѓања на нет,непотполни тимови,немање време за рмк коа падна играч...

Ќе видиме што ќе биде со турниров

toa e brat :) aj vi velam da napraeme lan turnir dota u sk ili ako sakate moze i u tetovo. aj da se dogovorime za takvo nesto ...

Тоа е... Затоа нареден пат правиме турнир со организирани тимови каде секој од тимовите ќе има по еден редовен член на кајгана? Може така?

Дечки не знам што да ви кажам...Ако и утре екој мисли да биде несериозен како тим 1... :S
Шорти доаѓа 15 мин покасно,Била Бонг на 4 мин пред почеток му текнува дека немал пач,даци што го немаше не е битно и така имав замена за него...
Мун рајдер ни трага ни глас а не знам кој гарантираше на форум дека ќе играл...
Прво мислев дека и другите тимови ќе бидат некомплетни па да го смениме форматот во 3в3 и се изигра една утакмица...
Ама тим 6 и тим 3 ги имаа сите играчии така да тие продолжуваат напред.
Шорти ако сакаш утре да бидеш резерва (некој 100 посто ќе зезне) изјасни се тука или на мсн...

И ќе ве молам на време да ги пријавувате проблемите што ги имате!

П.С. Утре све ќе биде во најдобар ред (статистики,риплеи итн итн). Денес во сет не можев да постигнам све тоа ве бркав по мсн сите :)

Резултат од единствениот натпревар денеска
Тим 1 vs Тим 6
По некои 1 саат и 10 мин игра победата ја однесе тим 1 во состав Шорти,Иле и Мерфолк

Најистакнат беше Мерфолк со Mepo и исто така Иле со Дрвото...

Од Тим 6 немаше најистакнат играч, сите бевме облеани во просекот...
Партијата беше рамноправна до 40 мин се додека тим 6 не направи катастрофална грешка во бркање по херои па така да сите умреа...
Ако мора да се истакне некој од овој тим тоа би бил Nightshade со неговите крадења на килови :)

Штета што не се изигра уште некоја утакмица ова беше само за загревање за сите членови!
Модот беше -ar

Утре ќе бидам онлајн доколку е потребна резерва. Искрено Мац да ти кажам забраев дека требаше да се игра ама среќа од спиење одма седнав на компјутер (=

Биди онлајн едно 90 % сум сигурен дека ќе има место и за тебе...
А на крајот ако нема во некој тим еве јавно ти го отстапувам моево во тим 6 зашто јас по правило не ни требаше да играм.
Значи или утре ќе ти најдеме тим или веќе си дел од полуфинален тим :)

2 Група

Тим 2 vs Тим 4 (12 часот)
Тим 5 vs Поразениот (15 мин по првиот натпревар)
Тим 5 vs Победникот (15 мин по вториот натпревар)

Елиминациски натпревар (18 часот)

Lol... merfolk veke ne e od mojot tim ? xd

Btw, dzingis go nema nikade, valjda nema da igra :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom