- Член од
- 5 април 2011
- Мислења
- 1.920
- Поени од реакции
- 925
јас сум за марсеј, ќе јадам говна цела сезона на фан клубовЌе биде весело во фан-клубов сезонава![]()
или не, сепак ќе бидам за јунајтед и ќе јадам говна на фан клуб сити

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас сум за марсеј, ќе јадам говна цела сезона на фан клубовЌе биде весело во фан-клубов сезонава![]()
same here...само на Football manager 2013Ја само да ви кажам дека ќе газам на пес 2013 со псж
Па види вака.Овде ќе има инвазија на миланисти![]()
Ами кај ќе ги сакате кога пола тим ви го собрајаНе плачете бе Јунајтед!
Ние сме само за СИТИ!
Овие циганиве од Париз не ги сакаме.
Мислам дека до тогаш ќе се вратат и играчите кои настапија на ЕП и имаа продолжен одмор па би требало да се сите освен Силва.Автокомандос Ке можеш ли да најдеш информации кои од играчите ви се повикани за турнејата во Америка ??
Ме интересира со каков тим ке настапите на натпреварот со Челзи![]()
![]()
Заеби го него, се знае кој е легенда на ПСЖСега сите ќе зборат како ПСЖ биле никој и ништо а ќе заборават кој играч има играно во ПСЖ:
![]()
![]()
а нешто прочитав ко демек Верати ке го земете и после има некоја можност да го дадете на милан на позајмица или како дел од трансфери шо се дешаваат меѓу двата тима..има нешо вистина пошо глеам ги пратиш ПСЖ повеќе..Да се вратиме во сегашноста или иднината, Верати е пред потпис, се очекува деновиве да биде и официјално објавено. Со него, доколку се развива правилно, би требало да си ја осигураме средината за наредните 10тина години.![]()
Ако дојде и он ќе има премногу играчи од средина така да можно е да го дадат кај вас на позајмица, сигурно првата сезона би добил повеќе шанса за игра во Италија отколку во ПСЖ па ќе си собере искуство колку толку за да може од наредна сезона да се бори за прва постава.а нешто прочитав ко демек Верати ке го земете и после има некоја можност да го дадете на милан на позајмица или како дел од трансфери шо се дешаваат меѓу двата тима..има нешо вистина пошо глеам ги пратиш ПСЖ повеќе..![]()
а слушам и некој младинец ќе праќал псж у милан за да собира искуствоАко дојде и он ќе има премногу играчи од средина така да можно е да го дадат кај вас на позајмица, сигурно првата сезона би добил повеќе шанса за игра во Италија отколку во ПСЖ па ќе си собере искуство колку толку за да може од наредна сезона да се бори за прва постава.![]()