Drum and Bass

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Znam deka imeto na temava e DnB Zurki, Ali sepak me interesira..dali nekoj od vas ima cueno ili pak slusa "Panacea" i dali go bendisuva? o.0
Tipot pravi premnogu brz dnb :) Zenski mozok nemoze da go prati :P

И после долго време пак жур во градов. датумот е 08.08.08 локација по ПП

И ја сум дете :pos: шо сака да иде

И ја сум дете :pos: шо сака да иде
Убаво да си поминеш, јас за жал нема да одам, многу сум уморен од работа, плус коа ќе ми текне дека треба од богу иза леѓа па десно да се м’кнам до грат со ЈСП 666ка...
Во секој случај, ќе бидам онлајн да делам инфо на добри луѓе и клаберишча пред се.

Не беше лошо, бар за тие 30 мин колку што поседев. Прво реге па после мислам Трајо пушташе - малце даркови - жена ми се исплаши па моравме на напуштиме местото на злосторот.

Како и да е Тончи фала за инфото, и се гледаме на наредна журка!

Тончи бато, следна идеме заедно да џускаме сите у еден ритам :)
А прво ми се нафураа луѓево демек им вртам филм нешто ау, се додека не се приближивме до местолокацијава и не фативме да рипаме и се тресеме ко млади мајмуни, ако де се дешава, башка и позитив вајб се осеќаше , фаци весели, раге, рап, днб итн... Така така ми се свиѓаше ова, имаше повеќе некој филинг одошто на топ екстра мега нафурани дешавки, као и увек де :pos:
btw thx for the info
Се гледаме на следеќа

Хехе, мило ми е што убо сте си поминале. Следна ваква журка догодина најверојатно, освен ако и во септември биде убаво времето и му текне на Томи да прави нова ваква журка.
Инаку ова е една од оние спонтаните журки кои наместо у стан се праат на отворено за фини луѓе, членовите на МЈМ и нивни другарчиња. Попат нормално доаѓаат и останати љубопитни фаци.
Колку се смеев на претходната кога дојдоа едни металчуги. И тие вибрираа позитивно, само смешни ми беа како играат :pos:

Следно на распоред? Има? :)

Имате овој петок во Shankly's агенда со GameOver. Он е задужен за петоците во Shankly's :cug:

Фала на инфо бачко, ако сме тука по Скопјево, шибаме на дрмање оу јеах :pos:

GameOver @ Клуб на новинари - 19.08.2008

Ново журче на GAME OVER
Малку се поклопува со Пиво Ленд :)

А кај е клубов на пратеници??
и така немав у план да одам на пиво ленд.
:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom