Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
Јас барам хаска веќе долго време, ја имаш продадено? Мажјак ако е супер ќе биде и нормално ако не ти е продадена.[DOUBLEPOST=1450374108][/DOUBLEPOST]Дали продава некој или познавате што продава хаска мажјак не постара од 4-5 месеци?
Ништо, следниот ден се даде. Штета што не си прочитал тогаш :/

Малер сум :/ барам веќе месец скоро, неуспешна потрага.
Ако сакаш 6 месечни хаски имаш во InnerVision негде 300 евра мислам се , не ме фаќај за збор еве ти линк од фејсбук ако сакаш да прашаш[DOUBLEPOST=1450441574][/DOUBLEPOST]Еве ти и кај Киско имаш едно женско хаски

Последно уредено:
Ако сакаш 6 месечни хаски имаш во InnerVision негде 300 евра мислам се , не ме фаќај за збор еве ти линк од фејсбук ако сакаш да прашаш[DOUBLEPOST=1450441574][/DOUBLEPOST]Еве ти и кај Киско имаш едно женско хаски
Во InnerVision прашав не ми одговара големо ми е пораснато е веќе, а за ова другово сеа ќе прашам иако е женка. Фала за информација.

Продавам 4 паковања(внатре има по 4 дентал стапчиња) од
mineral-stick-dental-care.jpg

се даваат по едно на недела и могу се ефективни(никогаш нема да му мириса лошо здивот на кучети и ќе има чисти заби без четкање) и преубаво мирисаат на ментол(рок на траење до 02.2017)
Цената е 200 денари паковање[DOUBLEPOST=1452110047][/DOUBLEPOST]поправка: 5 дентал стапчиња има

Последно уредено:
Малер сум :/ барам веќе месец скоро, неуспешна потрага.
Јас барам хаска веќе долго време, ја имаш продадено? Мажјак ако е супер ќе биде и нормално ако не ти е продадена.[DOUBLEPOST=1450374108][/DOUBLEPOST]Дали продава некој или познавате што продава хаска мажјак не постара од 4-5 месеци?[/quote

јас продавам машко хаска 2 месеци, прочистена од внатрешни паразити, вакцинирана пиши ке се договориме
Јас барам хаска веќе долго време, ја имаш продадено? Мажјак ако е супер ќе биде и нормално ако не ти е продадена.[DOUBLEPOST=1450374108][/DOUBLEPOST]Дали продава некој или познавате што продава хаска мажјак не постара од 4-5 месеци?
јас имам машко 2 месеци има, прочистено од внатрешни паразити вакцинирано, пиши ако бараш уште ке се договориме

Последно уредено:
Одгледувачници за Француски булдог низ Скопје и Македонија? :)

Може ли да ми кажете каде можам да најдам малтезер, со педигре, моја другарка е заинтересирана да купи?
Фала :)[DOUBLEPOST=1458916664][/DOUBLEPOST]
Одгледувачници за Француски булдог низ Скопје и Македонија? :)
Еве ти две одгледувачници од МК
Pride of Gele
Gremlins House Kennel

Последно уредено:
Продавам 20 возрасни риби (16 см) од повеќе видови на малави циклиди. Некои од женките носат млади во устата. Цената за сите топтан e 5000 денари. Сакам да правам нов сетап на аквариумот, па можна е и замена за нешто друго во врска со акваристика.

Продавам аквариум со димензии 80*40*35 со постоље и комплет опрема и риби

Знаете некој далматинци што продава?

Sent from my 6037Y using Tapatalk

продавам пинч женка стара 7 недели прочистена од надворешни и внатрешни паразити ,вакцинирана

Некој да продава мали кученца од расата bull mastiff ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom