Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
Многу е слатко :wub: инаку чист Доберман е.
Штом е со педигре убаво би било да ги напишеш кои се негови родители,јас сигурно ги знам.
Претпоставувам од кое легло е Доберманчето,но да не нагаѓам убаво би било да напишеш кои му се мајка и татко.
И однеси го да му се купираат увцињата за да биде вистински Доберман.:smir:

Многу е слатко :wub: инаку чист Доберман е.
Штом е со педигре убаво би било да ги напишеш кои се негови родители,јас сигурно ги знам.
Претпоставувам од кое легло е Доберманчето,но да не нагаѓам убаво би било да напишеш кои му се мајка и татко.
И однеси го да му се купираат увцињата за да биде вистински Доберман.:smir:
Кај и дае кему се средат увцињата пошто кученцето иначе не е мое :) ја прашав чисто информативно и фала :D

Дали би можел да најдам пит-бул,американски стафорд териер и таква некоја раса и шо пара?

Дали би можел да најдам пит-бул,американски стафорд териер и таква некоја раса и шо пара?

Можеш да најдеш, Американскиот пит бул териер и Американскиот стафордски териер се две многу слични (да не речам исти раси).
Питбулите се без педигре (не е признаена расата од ФЦИ) и можеш да најдеш за 50/100 евра а додека Стафордот можеш да го најдеш од 50 до 500/600 евра зависно од квалитетот.

Да разјасниме нешто.Расно куче за без пари ретко кој дава(освен ако не ти е пријател или роднина)Ако парите ви се проблем за кучето,тогаш подобро не набавувајте куче.Со текот на растењето ќе дадете многу повеќе пари за него,храна,вакцини,витамини,поводници,ветеринарни прегледи и слично.

Кучето не е само да го земеш и да го оставиш без да се грижиш за него.Ако е за така воопшто не земајте.Освен пари треба да имате и доволно слободно време за него,прошетки,играње...

Домашен миленик е огромна обрвска,и затоа размислете,разговарајте дома дали ќе набавите куче.

Има некој инфо кај може да најдам самојед...немора да биде со педигре али да е чисто т.е да личи на самојед :) и до колку пари се движат...може и понуди да го пазариме докај 4-5 јануар

English bulldog, French bulldog, дали ваква раса може да се најде во Македонија, и како се движат цените ?

English bulldog, French bulldog, дали ваква раса може да се најде во Македонија, и како се движат цените ?

За англиски булдог има 100% цената не ја знам точно има најразлични зависи од леглото...зависи и до продавачот! Види на пазар3 разгледај имаше таму мислам понуди....

500 евра Бул дог,а за француски треба да се потрудам малце.

сакам да купам еже, ако има некој што продава или знае некој што продава нека ми пише пп

бладодарам

Продавам кученца златен лабрадор, стари 50 дена, вакцинирани и прочистени.
9bd766bb7ef747738738540a62b81021.jpg

51f8eed6de8c49eaa43d562ce2ea7d46.jpg

a3ff014948654a3a876734451328ae46.jpg

Повеќе информации на 078-30-66-13

Во најава е прво легло на Акита Ину во Македонија, Toya е спарена со прекрасен мажјак од Унгарија, се олекува мали да има негде на крајот на Јануар. Сите заинтересирани може да не адднат на facebook facebook.com/toya.akita , или на web страната http://www.akitatoya.webs.com/ ( при контакт на web страната не заборавајте да оставите ваш контакт маил ) , поздрав од Toya-Akita timot.

Во најава е прво легло на Акита Ину во Македонија, Toya е спарена со прекрасен мажјак од Унгарија, се олекува мали да има негде на крајот на Јануар. Сите заинтересирани може да не адднат на facebook facebook.com/toya.akita , или на web страната http://www.akitatoya.webs.com/ ( при контакт на web страната не заборавајте да оставите ваш контакт маил ) , поздрав од Toya-Akita timot.

Dali sakas da kazes deka toa e istoto kuce od filmot Hachiko?lele ako e takvo mnogu go obozavam i baram nasekade,te molam pisi dali se raboti za takvo kuce i kako mozam da go nabavam,kolku pari bi cinelo?

Dali sakas da kazes deka toa e istoto kuce od filmot Hachiko?lele ako e takvo mnogu go obozavam i baram nasekade,te molam pisi dali se raboti za takvo kuce i kako mozam da go nabavam,kolku pari bi cinelo?

Еве јас ќе ти одговорам наместо него,да Хачико е куче од расата Акита ину (наскоро ќе се родат мали Хачиковци) инаку овие кучиња не се баш евтини и во Македонија има само неколку примероци од оваа раса.
Инаку ова ќе биде прво легло во Македонија од Акита ину.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom