Хитлер

• Креатор на темата Креатор на темата натуш
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 март 2005
Мислења
567
Поени од реакции
10
Веб-сајт
ebacici.cjb.net
Poredao Hitler logoraše pa pita prvog:

Koliko si težak?
12 kila.
A ti do njega?
15 kila.
A ti treci?
18 kila.
(razneži se i uhvati ga za obraz) A, buci, buci.

najgolemi magionicari vo vtora svetska vojna bile evreite:
vleguvale niz vrata,izleguvale niz odzak :D

Хаха, добро беше ова... и уште аватарчево кога ти го видов! :lol:

Nekoe evrejche plachejki go prashuva Hitler

"Chichko Hitler kade e majka mi?"

a ovoj mu odgovara

"Ke odish vo magacin br.2, soba 4, polica vtora, tretiot sapun"

-Chichko Hitler utre ke polnam 8 godini

-Aaaaa ke vidime

kickme.jpg

Гижо, респект за вицовиве.. иако се гадни. :lol:

Napravil Hitler kukja od staklo i ima vika na Evreite:

"Koj ke se pojavi na prozor ke bide strelan."

Кои биле последните зборови на Хитлер?

Убијте го Бата Живојиновиќ!!!

Не е виц ама еве нешто за Хитлер. Онака како прича ми е интересна можеби везе нема со вистината

Наводно докажал дека човек може да умре од сугестија. Легнал некој еверин, го боцнал блиску главната артерија што е на вратот.. и пуштил да капе нешто од некое црево. Се разбира не можел да го види тоа евреинот и као умрел...мислејќи нели дека обилно крвави

Тоа може да е обичен шок и да падне во бессознание. А да умре тоа нема шанси, освен срцев удар да добие. Така не учеа по Прва Помош :wink:

gerard напиша:
Не е виц ама еве нешто за Хитлер. Онака како прича ми е интересна можеби везе нема со вистината

Наводно докажал дека човек може да умре од сугестија. Легнал некој еверин, го боцнал блиску главната артерија што е на вратот.. и пуштил да капе нешто од некое црево. Се разбира не можел да го види тоа евреинот и као умрел...мислејќи нели дека обилно крвави
За хитлер тешко да е,пре би рекол дека е дело на менгеле.
-Шетаат двајца стражари низ Аушвиц,ратно време 42-43,поминуваат покрај умивалниците и гледаат едно дете мало како го земало сапунот у раце и си збори нешто.
Мали што праиш ти овде-го прашуваат.
Еве,се збогувам со дедо.

Се качил Хитлер на покрив со уште неколку Евреи и на еден му вика ај напраи вака (нешто раце горе стои на една нога глава на десно) и земал го клоцнал и паѓа евреинот доле, му вика на друг ај напраи вака... и земал и него го клоцнал... му вика на трет ај ти напраи вака... земал и него го клоцнал и овој паѓа доле... и после некое време некој од овие командириве на Хитлер му вика: Хитлер доаѓај ваму имаме работа и Хитлер му вика: чекај бре играм тетрис сега. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Водат мајка и син евреи во логор, мајката ја фрлаат во печка а синот гледа од надвор во чадот што излегува од оџакот и вика: МАМООО!!!!
-Наравоучение: Не е важна агрегатната состојба, важна е љубовта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom