concrete
alte Esel
uste edna kreditna linija najavuva premierot
.......za namaluvanje na nevrabotensta.......POGOLEMA DEMAGOGIJA ZDRAVJE: 30% ucestvo , hipoteka vo dvoen iznos od kreditot, max 3000 evra, a ako se zdruzat maks. 5 nevraboteni vp "ZAEDNICKA" kompanija 15.000 evra.......
Navistina bozestven potez
!!!
Uste da mi stane jasno koj e lud, koj zbunet , a koj normalen vo toa Makedonijata.....
Me potseti na eden star "SOVETSKI" vic:
-doaga inspekcija na zivinarska farma..: kako gi hranite kokoskite.....????
Paaa so zito..!! So zito???..narod nema sto da jade a vie zito na kokoski...MARS 10 godini vo Sibir.....
Nekoj skrien..brgu, brgu telefonira na slednata farma....: kazete se , ama zito ne....
Ovie probale so pcenka ...i zarabotile isto 10 god. Sibir....nekoj gi izvestil na tretata...
Ovie fakmani i na prasanjeto : kako gi hranite kokoskite.....mrtvi ladni:
IM DAVAME PO DVE KOPEJKI NEDELNO...DA SI KUPAT STO SI SAKAAT....!!!

.......za namaluvanje na nevrabotensta.......POGOLEMA DEMAGOGIJA ZDRAVJE: 30% ucestvo , hipoteka vo dvoen iznos od kreditot, max 3000 evra, a ako se zdruzat maks. 5 nevraboteni vp "ZAEDNICKA" kompanija 15.000 evra.......
Navistina bozestven potez

Uste da mi stane jasno koj e lud, koj zbunet , a koj normalen vo toa Makedonijata.....
Me potseti na eden star "SOVETSKI" vic:
-doaga inspekcija na zivinarska farma..: kako gi hranite kokoskite.....????
Paaa so zito..!! So zito???..narod nema sto da jade a vie zito na kokoski...MARS 10 godini vo Sibir.....
Nekoj skrien..brgu, brgu telefonira na slednata farma....: kazete se , ama zito ne....
Ovie probale so pcenka ...i zarabotile isto 10 god. Sibir....nekoj gi izvestil na tretata...

Ovie fakmani i na prasanjeto : kako gi hranite kokoskite.....mrtvi ladni:
IM DAVAME PO DVE KOPEJKI NEDELNO...DA SI KUPAT STO SI SAKAAT....!!!