Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
после тоа се слкохолизирафмеее, штета што имаше малку пиво, ке си се напраеф камен, и ке ми пројдеше настинката.

Јас фчера беф на гости кај братучет ми Јофче и он ме нафура лошо оти ми рече дека сум станал како сфиња. Чао.

Excalibur напиша:
Јас фчера беф на гости кај братучет ми Јофче и он ме нафура лошо оти ми рече дека сум станал како сфиња. Чао.

:pos: :pos: :pos:

За кого како, мене ми беше без врска, мразам полни месечини, сфе ми испаѓа наопаку. Инаку Адријана за јас да бидам камен ми требе мн повеќе пиво или мн повеќе ракија да измешам. Сепак ти не знаеш колку можам да пијам.

bibuska напиша:
сакаш да кажеш дека треба да си пукнам од мака што не останав на afterparty???кажувај каде и како беше!!!!!!!!
а на журот...немам коментар...само се надевам побзо ќе ми стасаат сликите...да ви го доловам моментот

Не би смеел да кажувам у јавност такви работи :) башка требе малце поише да се опуштите,многу некако скаменети ни бевте..башка на глумицата Андријана не и беше јасно како комуницираме (начинот на комуникација може да си го визуелизира само Мистичен ;) ) ќе ви доеме пак здравје за 2 недели ако го букираат Танче да пушта.

Бев у Дуомо на плесачици со екстра друштво. Стенмарк и другарки негови. Ме скина ногата но се исплатеше болката претрпена во текот на ноќта

Excalibur напиша:

Lele me pukna od smeenje, Pa ne odi kaj takvi bratucedi :):):)

синоќа у балет на 3-4 коњака па после се пребацив у сектор на уше 3-4 коњака и не памтам кај завршив..али знам дека "алфи" ме донесоа до дома :))))))))))))))))))))))

Caligula напиша:
синоќа у балет на 3-4 коњака па после се пребацив у сектор на уше 3-4 коњака и не памтам кај завршив..али знам дека "алфи" ме донесоа до дома :))))))))))))))))))))))
Де бре само од 7-8 коњака си се опил толку :). Дефинитивно треба да пиеш со мене да видиш дека тогаш нема да се сеќаваш ништо за предходните 3 дена :icon_lol:.

кај Тореадор на вечера..многу беше џентлмен:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

vardarce напиша:
Де бре само од 7-8 коњака си се опил толку :). Дефинитивно треба да пиеш со мене да видиш дека тогаш нема да се сеќаваш ништо за предходните 3 дена :icon_lol:.

не ги бев спомнал тие шо не ги памтам,башка јеби га не сум алкос :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom