Мојата сестра има дечко?

Edno prasanje do muzive tuka.....

Kako ke reagirate da doznaete deka vasata malasestra imaodosi so svojot decko?:smir:

......bas me interesira :helou:

зависи кога ке го дознаам тоа... сестра ми сеа за сеа... коа ке донзаам прво од страна ке ја испрашам све... ако не ке ја натерам да ми каже шо како идат зашо идат... а ако не ми праи мерак муабетот ке и речам да се тргна од него и ја ке се погрижам за дечкото... прво со збор... а после со сила ... :D

jas mojata sestra sekogas sum ja poddrzuval
сори за кирилицата
таа ти е нешто најсвето да
ама таа избира со кого ќе биде што е најнормално
твое е да му ја пукнеш вилицата на тој што ќе ја расплаче:pishtoldz

едит:
ако и се мешаш во врската ќе ја изгубиш довербата кај неа и ќе наидеш на одбивност, таа ќе се крие пд тебе, ќе крие тајни и ќе направиш од готово вересија
пушти ја да си го живее животот, ако некој ја повреди пукај вилици

Kako ke reagirate da doznaete deka vasata malasestra imaodosi so svojot decko?:smir:

Немам сестра , ама доколку би имал :

Прво ќе ја прашам колку идат , ако ми каже некоја бројка како 2-3 месеци следи детално испрашување. Каков е , дали е некој ванаби мафијаш или смирено дете... Ако е ванаби мафијаш такво кренато мало дебилно дете (од оние секој петок кафана , секоја сабота дискотека , бела кошула и педерска дијамантска менѓуша) нема да ми биде сеедно пошто ќе знам дека бил со сестра ми од корист па ќе го истресам од гаќи .
А ако е океј тип , во ред , нека си продолжат , нејзин живот е сепак. Ама и во првиот и во вториот случај ако ја заебе сестра ми или почне да се фали како ја е*ел има да го кастрирам ручно.

C_71_article_1067624_image_list_image_list_item_0_image.jpg
:helou:

^ Немој да ми речеш дека ова го мислиш навистина ...

И да еве ќе кажам нема сестра , сум сакал да ја имам но имам постаар брат и останало на тоа но тоа е друг муабет сега за темава.

Добро бе разгледам некои мислења и дојдов до заклучок дека размислувате брзински а не логично , барем повеќето , чест на исклучоците и сега да го кажам она што сакав да го кажам. Нас не родиле родители , тиа што мислите немале браќа сестри , еве да се концентрирам на нашите мајки , немале тиа браќа, па луѓе бре ако нивните браќа , нашите вујковци , размислувале како вас овде сега мислите дека вие би постоеле ?
Женското само треба да е свесно на каков се љубовен партнер се предава , овде не зборам за силувања и злоупотреби но за обични љубовни врски кои прераснуваат во сексуални. Добро еве во ред да с егрижите за сестрите ако имаат 13-14 години но на 17-18 не можам да разберам долку мислите дека вашата сестра е одлепена па да биде заведена од некој глупак и морон. Не можам да сватам можеби реков дека немам сестра чуството кога би ја имал би било различно но сепак да направам вакво нешто само поради тоа што има дечко никогаш е ега ако тој , никаквиот , ја направи сестрами ваква оти не му дала тогаш богами нема да биде сликан тоај во болнички пишами туко во костум и на пат кон два метри под земја но тоа е друго прашање , прашањето поставено погоре е што мислите , вашите сестри треба да с ечуствуваат како да имаат пес чувар околу себе или треба да живеат па во иднина да најдат вистински човек со кој би имале нови поколенија односно нови браќа и сестри како што ние сега имааме начи браќа и сестри.

хаха имам 3 мажени сестри .. и што ќе правам јас?
ништо.. ако приметам дека нешто не е во ред би ги исорашал убаво што како зш ова она.. но сепак.. како што јас не сакам да ми се меша мама или тато.. верувам и моите сестри не би сакале да им се мешам...со сепак ако приметам дека грешат... без прашање се мешам и расчистувам ситуација...

Има бе, и баш убаво се слагам со детето иако е 7 години постар.:pipi:

Нема ништо страшно ако се дознае дека сестрата има односи со дечкото. Нареден чекор, и ставаш катанец во собата и ја тераш да ти плати за влез и интимност кога ќе сака да се клеца со типот.:pos:

Да, има дечко... со оглед на тоа што е 23 години... океј е..
Да имав помала сестра, а да имаше дечко, одговорот на темава ќе беше
Мојата сестра леташе низ прозорец... :smir:

Има...инаку мој многу добар другар:D

колку што знам јас сега за сега нема дечко. доколку би дознал дека има, веднаш ќе почне испрашувањето: колку год има , како се вика, како се презива и од каде е и така веднаш би го нашол на интернет :toe: друго чаре нема

Сите што рекоа ќе добие ќотек итн се официјално најретардираните суштества! Бесење за ваквите ко вас! Наместо да направите муабет ко најнормални, вие ќотек а.... ццц

и шо ќе постигнете со тепање и такви работи? ако ви е толку гајле ќе седнете со неа, ќе прашате шо како, ќе и дадете некој совет...

сестра ми е 9 год. помала од мене и уште е мала за дечковци :)

Зависи каков ке биди дечкото ако биди лајнар...не знам шо ке му се случи...:fightme:

Има и што да и праам.:kesa::kesa::kesa::kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom