Мојата сестра има дечко?

а бе ок е дечко и сето тоа,ја не и бранам или сл.ко што цитам имало но батката добија сериозно предупредување да не си игра пошто може да погине,еден не послуша и стварно „погина“ :tapp::tapp::tapp: од тогаш мислам дека сите останати 2 беа ок а за понатаму ќе видиме ако треба и ќе го лежам доколку напраи глупост :toe:

Бидејќи сестра ми , оди со дете од моја генерација..не ми е другар ама онака го знам детево кое е и шо е.Не 4уствував никава љубомора..можеби малце 4удно ми беше..малото на бате до дечко стаса :) Секогаш сум тука за совет и неам ништо против де4кото..али ако ја повреди не сакате да замисли што ке му се случи

Само за тоа мислам дека е добро шо неам сестра

Јас имам сестра помала од мене две години, еве денес прајт 13 години ( Happy b-day sis! ), ама пак денес нешо читам на мсн се договарат со другарка да и местит некој за мување...wtf си помислив....да беше неколку години постара би ја поддржала во све за дечковци, ама уште од сеа...:nenene: . Зато сеа секоја вечер ќе поминвам од таја малата кај шо се дружит, да видам шо прајт како прајт....

чути емка не е така..и ти го праеше истото на 13 години:icon_eek:

иначе јас имам брат 4 години постар од мене и сите постови шо ги прочитав го имаше истово :pop:
Па добро бе на пример брами ми викат ак те видам со дечко пубо двајцата да се убијате пред да го напрам то јас,јас му викам па и ти имаше на овие години девојка,тој ми викат ам јас сум машко, и јас му викам па и та шо ти била девојка била колку тебе:uvo:
хелоууу кој век бе сме...ај ќе се прајме часни сестри ...несфатливи сте

Of ubav toj, kolku e ubavo vaka da procitas nekoe masko koga usvari ima cuvstva i pocit kon sestrata (a stom e taka, znaci opsto i zenite gi pocituvas)....Nerviraj se, toa normalno, ako ne se nerviras, nema dovolno da ja zastitits. Samo bidi i potkrepa i ako ne daj boze i se placi, bidi i ramo za palcenje i daj i maski sovet....
Mnogu e serekjna so te ima za brat...

Болна тема дефинитивно.Ама морам да се помирам со тоа.Иначе јас сум за се информиран за сестра ми.И дали има дечко кај искача, со кој искача и сл.Ама тоа е неможам да спречам нешто што е природно,и да има дечко и сл.Ама пак ме јаде помислата дека и он е машко како мене и тоа што им го мислам јас на девојките он и го мисли тоа на сестра ми ми иде да го заколам!!

Аман бе немој и ти вака остро... кој после ќе ни пополнува процент на искомплексирани девици на 40 години..
Македонските манастири сепак мора од некаде да имаат непресушен извор на калуѓерки а тоа се сестрите на луѓе како убавецов горе

не го видов постот над мене... *албанец* типов и нејќе сестра му да се ебе.. па затоа ќе ја чува дома ко куче врзана за ланец... ќе ја забуљи ко ке излага од дома и со оглед на тоа што мора да ја прати во школо .. тоа му иде ко куче ко ќе го пуштиш од ланец.. па ќе почне да беснее.. па после ќе се чуди што го нашло... цела фамилија ќе ја посрамоти... ама чесна била.. невина се мажила... дај немој тие глупости.. се растураат шиптаркине од анален секс и после невина била... немој молим те.....

Kој рече дека сите калуѓерки се девици?

Колку љубоморни браќа имало:)значи треба да бидам стварно среќна мојот што не е таков.Кога бев 5то и 6то одд. не ми даваше да фатам дечко(ама секако и јас нејкев:)) оти мала сум била и ми викаше ако ме виде со некој ке ме заклуче дома и нема да испаднам:(:(
После 7мо и 8мо одд. ми дозволуваше,само да не му се појавувам пред очи со дечкото,и после 1ва година е ок:)
Нормално е тоа малку да си љубоморен,т.е. да нејкеш сестра ти да оде со некој шо не ја заслужува,ама да и забрануваш мислам дека стварно е глупо.
Ако мислеш дека не е ок дечкото подобро дај и совет дека не е за неа,оти по насилен пат ништо не се постигнува.

постара вистина од тоа дека некој со некого се ебе нема,па заоа прифатија реалноста де освен ако немислиш по цел ден и ноќ да бидеш на врата :pishtoldz и даја чуваш сестричката кад тад кеи влезе чивијата :pos2:

Болна тема дефинитивно! Друго е со брат, ќе го прашаш како си поминал вечерта, фатил ли некоја добра цура, ово оно... А сестра шо да ја прашам? Те смува ли некој? Што ти правеше?:nerv: Мојава има дечко ама типот ми се исповеда секој втор ден! Сериозен сум!

ахх ради темава сега уште повеќе сакам да си имам постаро братче :( братче каде сиииии :) хехе (малку оф топик не е страшно)

Болна тема дефинитивно! Друго е со брат, ќе го прашаш како си поминал вечерта, фатил ли некоја добра цура, ово оно... А сестра шо да ја прашам? Те смува ли некој? Што ти правеше?:nerv: Мојава има дечко ама типот ми се исповеда секој втор ден! Сериозен сум!

Е ова веќе е болно зар се тисе исповедува??? икога ја:sekss: сестрати и кога му :pusk: аман бе дете бе шое работава бе ле ле туго туго шо се неимало на светов, иначе немој дате загрижува тоа што сестрати се :sekss::pusk: природно е јебига

ахх ради темава сега уште повеќе сакам да си имам постаро братче :( братче каде сиииии :) хехе (малку оф топик не е страшно)

Еве сум бееееее шосисе развикала толку :wink: јас кети бидам батко :)

Е ова веќе е болно зар се тисе исповедува??? икога ја:sekss: сестрати и кога му :pusk: аман бе дете бе шое работава бе ле ле туго туго шо се неимало на светов, иначе немој дате загрижува тоа што сестрати се :sekss::pusk: природно е јебига

Неморален пост од човек со дискутабилно ниво на интелегенција:tapp:

Еве сум бееееее шосисе развикала толку :wink: јас кети бидам батко :)

Бегањето од часовите по Македонски јазик остава последици:tapp:

мојата сестра сеуште немала дечко но кога ќе има би сакала да знам нешто повеќе за типот.Не би и правела проблеми за нормални работи иако знам дека нема да бидам скроз рамнодушна
Имам другар кој ги плашеше буквално дечковците на неговата сестра.Мислам дека тоа е радикално и крајно непотребно.И да не се согласувам со нешто не би избувнувала затоа што е подобро бар да знам ако нешто не е во ред одколку таа да ја изгуби довербата во мене и да се крие.

Edno prasanje do muzive tuka.....

Kako ke reagirate da doznaete deka vasata malasestra imaodosi so svojot decko?:smir:

......bas me interesira :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom