Мојата сестра има дечко?

интересна тема и јас имам сестра помала 4 години така да знам како е :). и ја ко помал бев нафуран ко бајаги нема дечко до 18 години , тешко тебе ако те фатам со дечко итн итн. особено кога живеев во чаир секакви фаци што шетаа таму верувај друже на раб на параноја бев за тоа што дечко ќе фати. на криво го гледав секое машко што ќе се поздравеше со неа. сега јас имав среќа да имам сестра што знае што прави и што не се залетува со секакви шупаци . со време веројатно стекнав некоја доверба во неа така да сега сум малце поподнослив и ако сеуште не ми е сеедно и осетлив сум по оваа тема. и да со посесивно и агресивно однесување ништо нема да постигнеш (освен во најекстремни случаи ). не може со ништо да ја спречиш да фати дечко ако го намислила тоа. и јас мислев дека може да и го забранам тоа и дури мислев дека ако донесе дечко дома ќи ги фрлам двајцата од балкон. ама и тоа се случи баш на нејзиниот роденден дечко и дојде меѓутоа не го претстави како таков на прв поглед изгледаше типот ко пропалица ама на крај испадна дека баш ок беше момакот дури ептен добар муабет си направивме . кога ми кажа следниот ден што е работата се осетив ептен :kesa::kesa:.
значи имај доверба во сестра ти зашто дечко ќе си фати како и да е. и никогаш нема да го изгубиш тоа заштитничко чувство и единствен начин да не "одлепиш" e само доверба.ова ти го кажувам зошто имам другар кој мислеше дека е јак фраер и дека ќе ја контролира сестра му (праќаше фраери по дискотеки да ја следат што прави) за на крај сестра mu да мења дечковвци ко чорапи и да се слика по танга на hi5. нормално малку контрола не е на одмет зошто секакви мадафаковци шетаат по светови а и може да се случи да подзабега малце јебига се е можно.

......никогаш нема да го изгубиш тоа заштитничко чувство и единствен начин да не "одлепиш" e само доверба.....

хаххаах заштитничко чувство....брат ми му рекол на дечко ми "не се секирај сестра ми никогаш нема да ти даде" :pos2::pos2:

ццц ѕверче си е човечето имал право:wink:

Ете доаѓа периодот кога мојата сестра се наоѓа во годините кога е редно да почнат и дечко да си фати арно ама како постар брат некако не ми е прифатливо тоа:) некако се осеќам дека ќе ја изгубам довербата, глупаво чуство,чуство дека ќе ја изгубам:)( Ви се случило ли тоа и на Вас постари батковци:))

Што би направиле Вие, знам дека е сето ова нормално вака да се чуствувам,знам дека не е ништо страшно но како да го пројдам сево ова:) кога знам дека имам убава сестра и дека трчаат по неа:)

По природа сум избувлив и немам трпение за некои работи:)

Така што би сакал да прочитам по некој пример што ви се десило Вас дали било слично или исто,како сте постапиле:) ? Поради фактот дека не е лесно да се остане рамнодушен, и не тип како мене, а плус фактот дека е во прашање сестричката:)

Очекувам совети(кои ќе важат и за други а не само за мене,примери и последици(доколку се десило нешто ѓто нетреба):))

Лелеле Скај ко брат ми да го слушам, додуша избегавав да го сретнувам кога сум со дечко, кога требаше да го запознаам со бившиот дечко, сегашниов маж, душата ми знаеше, леле премногу беше заштитнички настроен, едно дете од памет се има извадено, кога ги запознав,брат ми една фацка праење овој веќе очи не му видов....
Среди се малку, знам дека ти е глупо, сестра е во прашање, ама ќе помине разговарај и со неа, мислам дека подобро ќе ги примиш деновите што ти следат.
Поздрав:smir:

Јас имам сестра помала од мене две години, еве денес прајт 13 години ( Happy b-day sis! ), ама пак денес нешо читам на мсн се договарат со другарка да и местит некој за мување...wtf си помислив....да беше неколку години постара би ја поддржала во све за дечковци, ама уште од сеа...:nenene: . Зато сеа секоја вечер ќе поминвам од таја малата кај шо се дружит, да видам шо прајт како прајт....

Де бе. Денес на 12 години се сексаат. Нека се мува таму остај ја. Само да не биде со некој 20ина години :pos:

:uvo:
еххх сестра ми напуни 12 години сега, ја гледам праи муабет за мување за дечко..и прво се извадив од памет, после ми текна па и ја на 12 години праев муабет и имав дечко со кој се држевме за рака

Ете доаѓа периодот кога мојата сестра се наоѓа во годините кога е редно да почнат и дечко да си фати арно ама како постар брат некако не ми е прифатливо тоа:) некако се осеќам дека ќе ја изгубам довербата, глупаво чуство,чуство дека ќе ја изгубам:)( Ви се случило ли тоа и на Вас постари батковци:))

Што би направиле Вие, знам дека е сето ова нормално вака да се чуствувам,знам дека не е ништо страшно но како да го пројдам сево ова:) кога знам дека имам убава сестра и дека трчаат по неа:)

Така што би сакал да прочитам по некој пример што ви се десило Вас дали било слично или исто,како сте постапиле:) ? Поради фактот дека не е лесно да се остане рамнодушен, и не тип како мене, а плус фактот дека е во прашање сестричката:)

Очекувам совети(кои ќе важат и за други а не само за мене,примери и последици(доколку се десило нешто ѓто нетреба):))
Како што видов имаш 19 години.Ја имам 30.Сестра ми е помала од мене 7 години и до ден денес не ми признала дека има дечко што за мене е ок,кога ке има некој битен да го пријави тука сум.Факт е дека знам со кого,каде,кога се движи(професионална деформација).Најбитна работа ми е да биде безбедна И да учи од своите искуства,без мое мешање.До сега повод за интервенција сум имал само еднаш,2 одд. беше и дете некое ја закачало.Го најдов и му кажав-немој повише, и толку беше,сестра ми помина осмолетка,средно без закачање и проблеми од машки.
Кога ке се деси да ме запознае со нејзин дечко тоа ке биде ден за сеќавање.Верувам дека тоа ке биде човек кој што ја заслужува а факт е дека ке помине низ сите можни безбедносни проверки без да знаат.
На крајот на краиштата тоа ке биде нејзина одлука,мое е да и ја дадам мојата безрезевна подршка.

П.С
Едниствена личност за која у секунда можев ладнокрвно да решам некого беше сестра ми.Денес тоа се син ми,керка ми,сестра ми а бога ми и жена ми понекогаш,ама сама си го бара:baeh:

Од мене сестра ми е помала 1ипол год. Кога ми кажа оти има дечко некако како мака ми стана. :toe: Мислев дека после тоа нема да ми обраќа повеќе внимание.
Исто така и мака ми беше некој да не ја искористи, оти мн. си ја сакам:helou:

Мојата сестра има дечко? И шо сега бе човек?
Не треба да се однесуваме како да сме 16 век. Има случај кај мене у маало, девојчето има 17 години. И од кога знае за себе, брат и вика: Ако фатиш дечко ќе ве искршам и двајцата. Татко и: Дечко? Шоооо!!!? Не смееш да помислаш, уште на 17 год ќе имаш бебе, нема шанси. Мајка и: Ма не и дозволувам јас на мојта керка дечко да има, па да загазе јас как шо загазих на нејни години. Девојчето има 17 год за некој месец ќе напуни 18, какво е тоа однесување, какво е тоа психичко малтретирање, на излегување може само во сабота и тоа најкасно до 1 дома да е. ( Инаку најжално кај ова девојче е тоа што има најлошо мислење за момчињата за неа тие се најлошо нешто (така и се претставени од семејстово), и девојчето сака девојчиња т.е е лезбејка :nesum: мн. жално)
Мислам, аааааааааалооооооо луѓеее, јас да сум на нејзино место ќе ги пријавам за психичко малтретирање.

Не треба да се однесуваме како да сме 16 век. Има случај кај мене у маало, девојчето има 17 години. И од кога знае за себе, брат и вика: Ако фатиш дечко ќе ве искршам и двајцата. Татко и: Дечко? Шоооо!!!? Не смееш да помислаш, уште на 17 год ќе имаш бебе, нема шанси. Мајка и: Ма не и дозволувам јас на мојта керка дечко да има, па да загазе јас как шо загазих на нејни години. Девојчето има 17 год за некој месец ќе напуни 18, какво е тоа однесување, какво е тоа психичко малтретирање, на излегување може само во сабота и тоа најкасно до 1 дома да е. ( Инаку најжално кај ова девојче е тоа што има најлошо мислење за момчињата за неа тие се најлошо нешто (така и се претставени од семејстово), и девојчето сака девојчиња т.е е лезбејка :nesum: мн. жално)
Мислам, аааааааааалооооооо луѓеее, јас да сум на нејзино место ќе ги пријавам за психичко малтретирање.
ова вистина ?? лееее грозно...инаку батково мој глеам и тема отворил хихих и убај совети ама ова последново ама баш ич не ми се допаѓа..грозно..лееее заради домашниве да стане лезбејка аууууууу ..грозно:tapp: =(

леле катастрофаа бее. .него сестрами пред недела си фати прв дечко и онака топ и е и да ви кажам баш ми е мило ...:pipi:

леле катастрофаа бее. .него сестрами пред недела си фати прв дечко и онака топ и е и да ви кажам баш ми е мило ...:pipi:

Да не пукнеш ме насмеа:pos2::pos2:
Цртаниве лошо влијаат врз детските умови.Немојте со вакви причи,еве некои ќе помислат дека се вистинти.

Mene pak ova ne mi e problem so nejziniot decko se osekam kako so drugar!Probaj i ti istoto da go napravis:helou:!

мал бројот? ти мора да си од некое село на врв Шара... мал е бројот? јас као правник математика не знам ама ееден предлог... Оди Тетово по средните, Гостивар... Скопје ако појдеш ќе се шокираш така да не би ти препорачала... направи анкета колку од шиптарките таму имале секс ( воопшто дали вагинален, анален, орален), а колку од нив се невини колку само да речат :vozbud::vozbud::vozbud:ИМАМ ХИМЕН:vozbud::vozbud::vozbud: па после дигитрончето до тебе ќе си пресметаш процент и ако тој е помал од 98% јас глава на сред Скопје ја сечам.... бај д веј и тие се нечиви сестри нели? некои од нив тебе ти се роднини, братучетки, комшики

Тиквичке ај стронгли сапорт ју!!!! колку пати знам навечер со женска ми низ парк да шетнам ги глеам шиптаркине од грмушки искачаат разбушавени и полураскопчани.... мада не е баш екстремно ко што го опишуваш дека сите цури албанки кои едноставно седат сами дома и на ТВ ке видат залапување менуваат програм:nesvest::nesvest:,мада и бројот на тие другите е екстремно голем но сепак не се 98%

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom