Мојата сестра има дечко?

Јас имам брат поголем 8 години, со кој се гледам ретко, еднаш ко помала ме праша демек - Бркаш дечковци? И јас му реков - Не. :pos:

Тогаш во тој момент ми рече само - Се во свое време. И од тогаш на таа тема немаме разговарано, ама очекувам дека кога и да е, наскоро пак ќе ме праша.
И нормално - истиот одговор ќе го добие. :pos:

Али сепак, не го почувствував тој заштитничкиот став кој сите тука го спомнавте како постари браќа.
Или разликата во години е во прашање, или то шо не сме блиски т.е далечината.

едит!!!!!
Кој се пријавува да ги избриши постовите над мене? :pletalka:

Brat ti mnogu uboo ti rekol se vo svoe vreme i vo pravoe.Istoto vazi i za toa koga ke pocnes da go cuvstvuvas toj zastitnicki stav.A inaku razlikata vo godini ne e voopsto niti pak toa sto ste dalecni.Uzivaj si .Se vo svoe vreme.hehe:helou:

Brat ne gledaj taka na rabotite! Ne znaes kako e da imas sestra,pa zgora na se i da ja fatis so deckoto :pusk:! Mene ne mi go cicale, ama mi go lizele gazot i da ti kazam pravo e mn ubavo!!! Ti so imas brat ili sestra?I dali ti go cicale,pa so zborues!!

abe drugar so e rabotava so gazov...
barem detalno da ja objasnese slukava...
barem da kazese masko ili zensko ti go lizele :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
a toa so sestra ti navistina nezgodna situacija. Prosto nemam zborovi :toe:
neznam kako nekoj moze da e tolku perverzen (Ivajlo)- :drk:

Brat ne gledaj taka na rabotite! Ne znaes kako e da imas sestra,pa zgora na se i da ja fatis so deckoto :pusk:! Mene ne mi go cicale, ama mi go lizele gazot i da ti kazam pravo e mn ubavo!!! Ti so imas brat ili sestra?I dali ti go cicale,pa so zborues!!

Разбирам дека грда слика е тоа кога си ја фатил кај со му го онакви...Па нели и сам рече дека дечко и бил?!
и тоа е нормално во врска. Немаш право да и се мешаш во приватниот интимен живот тоа е нејзин избор и на дечко и!
Како што рече некој погоре, не ја силувал тој па така што си постапил!!
Можеш само да ја упатиш да не фати по лоши патишта ама да и забраниш да прави некои работи со дечко и неможеш!
Да имаше 20 години таа, истото ќе го направеше ?? немаш право! Што ако имала 16? да имаше 12, 13, 14...тогаш да се буниш имаш право, ама вака? извини брат грешно си постапил....па ало со ДЕЧКО И тоа го правела а не со било кој од на улица!!
сексот е нормална работа која му е потребна на секој дали машко дали женско, се разбира зависи на која возраст е нормално да се има....Мора да сфатиш дека сестра ти не е повеќе мало девојченце кое си игра криенка со другарчињата...

nemam sestra.da imav ke ja ubiev ne sakam da imam sestra koja se e*e

nemam sestra.da imav ke ja ubiev ne sakam da imam sestra koja se e*e

колку глупаво напишано :tapp: не сакам да имам сестра која се е*е!
па добро ако не се е*еја женските ти немаше да постоиш пошто така ни мајка ти немаше да има односи така да ти не ќе постоеше сега да ја напишеш оваа глупост!
како може да нема односи? цел живот ќе ја чуваше невина? ај молимте звучиш како 12 годишно детенце! прочитај го она погоре что го напишав и размисли убаво!

koga ke se omazi toa e drug problem,ama pred nema sanci.
a da albanec sum moze ke me svatite poubavo:smir:
nie kako vo starite vreminja taka ke kazes

колку глупаво напишано :tapp: не сакам да имам сестра која се е*е!
па добро ако не се е*еја женските ти немаше да постоиш пошто така ни мајка ти немаше да има односи така да ти не ќе постоеше сега да ја напишеш оваа глупост!
како може да нема односи? цел живот ќе ја чуваше невина? ај молимте звучиш како 12 годишно детенце! прочитај го она погоре что го напишав и размисли убаво!
Аман бе немој и ти вака остро... кој после ќе ни пополнува процент на искомплексирани девици на 40 години..
Македонските манастири сепак мора од некаде да имаат непресушен извор на калуѓерки а тоа се сестрите на луѓе како убавецов горе

не го видов постот над мене... *албанец* типов и нејќе сестра му да се ебе.. па затоа ќе ја чува дома ко куче врзана за ланец... ќе ја забуљи ко ке излага од дома и со оглед на тоа што мора да ја прати во школо .. тоа му иде ко куче ко ќе го пуштиш од ланец.. па ќе почне да беснее.. па после ќе се чуди што го нашло... цела фамилија ќе ја посрамоти... ама чесна била.. невина се мажила... дај немој тие глупости.. се растураат шиптаркине од анален секс и после невина била... немој молим те.....

едвај чекам да си фати дечко сестра ми.... едвај... после има да се зафркавам со неа..... лелелелел уживанција....ај побрзо да дојде тој ден

koga ke se omazi toa e drug problem,ama pred nema sanci.
a da albanec sum moze ke me svatite poubavo:smir:
nie kako vo starite vreminja taka ke kazes

и ако си албанец нас ќе не лажеш демек немате секс пред брак? мене ќе ме лажеш...? :smir:
ееее.....познавам илјада што имале секс пред брак албанки дури и како нормална ствар го рачунаат, а колку знам шо оделе и на хирургија на шиење на хименот ехехее:wink:
али ај секакви има со секакво мислење :helou:

и ако си албанец нас ќе не лажеш демек немате секс пред брак? мене ќе ме лажеш...? :smir:
ееее.....познавам илјада што имале секс пред брак албанки дури и како нормална ствар го рачунаат, а колку знам шо оделе и на хирургија на шиење на хименот ехехее:wink:
али ај секакви има со секакво мислење :helou:
тоа пред светов вака плакнат образ ко демек ние не знаеме што сорта се

da ima i jas poznavam ama brojot e mal.
a tie sto zi poznavas ti ne se moi sestri.
ne se luti moe mislenje e to

da ima i jas poznavam ama brojot e mal.
a tie sto zi poznavas ti ne se moi sestri.
ne se luti moe mislenje e to
мал бројот? ти мора да си од некое село на врв Шара... мал е бројот? јас као правник математика не знам ама ееден предлог... Оди Тетово по средните, Гостивар... Скопје ако појдеш ќе се шокираш така да не би ти препорачала... направи анкета колку од шиптарките таму имале секс ( воопшто дали вагинален, анален, орален), а колку од нив се невини колку само да речат :vozbud::vozbud::vozbud:ИМАМ ХИМЕН:vozbud::vozbud::vozbud: па после дигитрончето до тебе ќе си пресметаш процент и ако тој е помал од 98% јас глава на сред Скопје ја сечам.... бај д веј и тие се нечиви сестри нели? некои од нив тебе ти се роднини, братучетки, комшики

ne sum od celo ziveam vo centarot na gostivar.
vo srednite ne znam a sigurno i ti ne znaes.
mozebi komsinki a rodnini ne vo toa sum siguren

muabetot bese da imav sestra a sto pravat drugite ne mi e gajle toa sakam da ti kazam

ne sum od celo ziveam vo centarot na gostivar.
vo srednite ne znam a sigurno i ti ne znaes.
mozebi komsinki a rodnini ne vo toa sum siguren
Епа биди сигурен дека знам... зборот ми беше дека некои од тие 98% се сестри и роднини ( немој да мислиш и да се тешиш дека ти си исклучок) на некои што се удираат в гради како ти со паролата: МОЈАТА СЕСТРА НЕ СЕ Е*Е... кога би имал сестра исто така би викал.. ама таа колку ке те слуша... тешко... забранетото е послатко... и кога нешто некому ќе му го забраниш тој толку повеќе ќе трча по тоа така да без занесување ( ОВА ЗА БРАЌАТА ШТО МНОГУ СЕ ГРИЖАТ ) дека ако вие нешто им забраните на сестрите тие ќе ве послушаат кога веќе решиле да направат нешто... само уште повеќе ќе ги заинаетите

Ти си ко брат ми хаха...Добро порано беше позаштитнички настроен, што ми сметаше, и откако сфати дека ме замара со тоа и дека јас можам сама да си изберам, дека можам на своја глава да одлучам со кој ќе бидам, се смири иако се уште ме потсетува дека машките и не се баш слатки како што изгледаат:pos2:

Epa znaci uste te zastituva na nekoj nacin.:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom