Чекич
Мајкл Оливер судиски боготац
- Член од
- 16 октомври 2007
- Мислења
- 3.998
- Поени од реакции
- 6.305
интересна тема и јас имам сестра помала 4 години така да знам како е
. и ја ко помал бев нафуран ко бајаги нема дечко до 18 години , тешко тебе ако те фатам со дечко итн итн. особено кога живеев во чаир секакви фаци што шетаа таму верувај друже на раб на параноја бев за тоа што дечко ќе фати. на криво го гледав секое машко што ќе се поздравеше со неа. сега јас имав среќа да имам сестра што знае што прави и што не се залетува со секакви шупаци . со време веројатно стекнав некоја доверба во неа така да сега сум малце поподнослив и ако сеуште не ми е сеедно и осетлив сум по оваа тема. и да со посесивно и агресивно однесување ништо нема да постигнеш (освен во најекстремни случаи ). не може со ништо да ја спречиш да фати дечко ако го намислила тоа. и јас мислев дека може да и го забранам тоа и дури мислев дека ако донесе дечко дома ќи ги фрлам двајцата од балкон. ама и тоа се случи баш на нејзиниот роденден дечко и дојде меѓутоа не го претстави како таков на прв поглед изгледаше типот ко пропалица ама на крај испадна дека баш ок беше момакот дури ептен добар муабет си направивме . кога ми кажа следниот ден што е работата се осетив ептен :kesa::kesa:.
значи имај доверба во сестра ти зашто дечко ќе си фати како и да е. и никогаш нема да го изгубиш тоа заштитничко чувство и единствен начин да не "одлепиш" e само доверба.ова ти го кажувам зошто имам другар кој мислеше дека е јак фраер и дека ќе ја контролира сестра му (праќаше фраери по дискотеки да ја следат што прави) за на крај сестра mu да мења дечковвци ко чорапи и да се слика по танга на hi5. нормално малку контрола не е на одмет зошто секакви мадафаковци шетаат по светови а и може да се случи да подзабега малце јебига се е можно.

значи имај доверба во сестра ти зашто дечко ќе си фати како и да е. и никогаш нема да го изгубиш тоа заштитничко чувство и единствен начин да не "одлепиш" e само доверба.ова ти го кажувам зошто имам другар кој мислеше дека е јак фраер и дека ќе ја контролира сестра му (праќаше фраери по дискотеки да ја следат што прави) за на крај сестра mu да мења дечковвци ко чорапи и да се слика по танга на hi5. нормално малку контрола не е на одмет зошто секакви мадафаковци шетаат по светови а и може да се случи да подзабега малце јебига се е можно.