Мојата сестра има дечко?

хахаха....абе остај го девојчето нека научи шо значи лижење ово оно(без секс нормално)....оти сега ако ја стегаш и ќе направиш на 18год да биде забегана и заостаната....батињата шо ќе се врткаат околу неа тогаш за полоши работи ќе сакаат да ја искористат откако би сфатиле дека е неискусна!!! Така да кулиркај си и земи ја по некој пат со тебе да излегува да почне да учи од тебе барем!
:salut:

хахаха....абе остај го девојчето нека научи шо значи лижење ово оно(без секс нормално)....оти сега ако ја стегаш и ќе направиш на 18год да биде забегана и заостаната....батињата шо ќе се врткаат околу неа тогаш за полоши работи ќе сакаат да ја искористат откако би сфатиле дека е неискусна!!! Така да кулиркај си и земи ја по некој пат со тебе да излегува да почне да учи од тебе барем!

Да те прашам онака без навреда некоја.Ти имаш сестра?

Jas nemam sestra a koga bi imala bi i dozvolila da ima decko posle 16god.

Ете доаѓа периодот кога мојата сестра се наоѓа во годините кога е редно да почнат и дечко да си фати арно ама како постар брат некако не ми е прифатливо тоа:) некако се осеќам дека ќе ја изгубам довербата, глупаво чуство,чуство дека ќе ја изгубам:)( Ви се случило ли тоа и на Вас постари батковци:))

Што би направиле Вие, знам дека е сето ова нормално вака да се чуствувам,знам дека не е ништо страшно но како да го пројдам сево ова:) кога знам дека имам убава сестра и дека трчаат по неа:)

Ти си ко брат ми хаха...Добро порано беше позаштитнички настроен, што ми сметаше, и откако сфати дека ме замара со тоа и дека јас можам сама да си изберам, дека можам на своја глава да одлучам со кој ќе бидам, се смири иако се уште ме потсетува дека машките и не се баш слатки како што изгледаат:pos2:

За ова стварно незнам што да кажам.Не си постапил правилно!!!Си требал да го убиеш копилето.
Зашто да го убие бе не ја силувал дечкото нејзин сигурно и таа сакала штом помислила на тоа а да не зборимо што и го напраела,така да убо напраел само го истепал и неа ја отерал у курац

Да те прашам онака без навреда некоја.Ти имаш сестра?
Неам сестра...ама сите околу мене шо имаат сестри така постапуваат...оти друго чаре нема:toe:
:smir:

Milan samo ostro: sindziri, lisici, detektori... ured za sledenje.. sve toa da si nabavis....

daj be ne bidite smesni... jas imam pomala sestra... i nisto strasno... 13god ima i pocna da ja fakja pubertet i takvi bubacki okolu deckovci ali ednas dva pati ja zedov so mene v grad i sega mislam deka ne i se aktivni bubackite

Milan samo ostro: sindziri, lisici, detektori... ured za sledenje.. sve toa da si nabavis....

daj be ne bidite smesni... jas imam pomala sestra... i nisto strasno... 13god ima i pocna da ja fakja pubertet i takvi bubacki okolu deckovci ali ednas dva pati ja zedov so mene v grad i sega mislam deka ne i se aktivni bubackite

Мешаш односи тука не е исто за брат и сестра и сестра и сестра..
како што напомнаа погоре ''Mи мисмо анџели 2'' и многу е појасна сликата

Јас спомнав само за филмот ама не спомнав за сестра ми. Иако сум помал од сестра ми во години сепак сум помалце приоритетен за неа:)
Ама што се однесува на дечковци/мувачи или што знам што уво не ми чуе....она си знае не е мала. Само и имам кажано дека правилно е да ми каже доколку тој нејзин дечко/мувач ја повреди некако. Е тогаш веќе може да се појави батко у ситуација:) затоа Миланчо ко што вика докторот во „Ми нисмо анџели2„ САМОКОНТРОЛА!!!! И се ќе биде во ред

Ja imam pomala sestra i toa so mi se sluci e odvratno,ja nacekav vo soba kaj nea kako mu go cica na deckoto :toe:! Morase da interveniram go ubiv od maanje deteto a i nejze! Ne ziveam vise so nejze 4 meseci! Dali postapiv pravilno???
Не! Не смееш така да се однесуваш со луѓето. Му го цицала, па што. Тебе да не не ти го цицале. Јас никогаш не би се налутил, освен кога тоа би го правеле на мојот кревет, е тогаш ќе пукнам ќе ги сотрам и двајцата, па таму спијам ја бе.

Не! Не смееш така да се однесуваш со луѓето. Му го цицала, па што. Тебе да не не ти го цицале. Јас никогаш не би се налутил, освен кога тоа би го правеле на мојот кревет, е тогаш ќе пукнам ќе ги сотрам и двајцата, па таму спијам ја бе.
Brat ne gledaj taka na rabotite! Ne znaes kako e da imas sestra,pa zgora na se i da ja fatis so deckoto :pusk:! Mene ne mi go cicale, ama mi go lizele gazot i da ti kazam pravo e mn ubavo!!! Ti so imas brat ili sestra?I dali ti go cicale,pa so zborues!!

Јас имам брат поголем 8 години, со кој се гледам ретко, еднаш ко помала ме праша демек - Бркаш дечковци? И јас му реков - Не. :pos:

Тогаш во тој момент ми рече само - Се во свое време. И од тогаш на таа тема немаме разговарано, ама очекувам дека кога и да е, наскоро пак ќе ме праша.
И нормално - истиот одговор ќе го добие. :pos:

Али сепак, не го почувствував тој заштитничкиот став кој сите тука го спомнавте како постари браќа.
Или разликата во години е во прашање, или то шо не сме блиски т.е далечината.

едит!!!!!
Кој се пријавува да ги избриши постовите над мене? :pletalka:

Imam pomala sestra i se e OK.Ne sakam da i se mesam vo nejziniot izbor za decko zatoa sto ipak ona ke ide so nego.Moe e samo ako moze nesto da ja nasocam.Ako ona naumi da naprae nesto togas niti ja niti nikoj nema da moze da go smeni toa.

Jas nemam sestra a koga bi imala bi i dozvolila da ima decko posle 16god.
Не ве разбирам. Како може вие на некого да му дозволите да има дечко или да нема. На вас некој ви даде дозвола во писмена или усна форма?
Глупости до бескрај искрено.
Ако се помали од вас не значи дека се марионетки и вие сте тие што треба да им го контролирате животот. :nesvest:

Kako bi ti bilo tebe ako imas sestra i nekoj nesto vakvo da ti kaze da napraes.:uvo: (ziti sovetov).Ili uste poloso nekoj da rece nesto vakvo za kerka ti ako do tolku ne ti e gajle za sestra ti.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom