Мојата сестра има дечко?

хехе..пред некој месец ме викаше другар ми за тепање....и го прашвам кој зошто како....абе на сестрами дечкото голем бил.....цццц и ај шо ке прајш ке ојш и ти.....P.S сеа не одат појке :)

Ете доаѓа периодот кога мојата сестра се наоѓа во годините кога е редно да почнат и дечко да си фати арно ама како постар брат некако не ми е прифатливо тоа:) некако се осеќам дека ќе ја изгубам довербата, глупаво чуство,чуство дека ќе ја изгубам:)( Ви се случило ли тоа и на Вас постари батковци:))

Што би направиле Вие, знам дека е сето ова нормално вака да се чуствувам,знам дека не е ништо страшно но како да го пројдам сево ова:) кога знам дека имам убава сестра и дека трчаат по неа:)

По природа сум избувлив и немам трпение за некои работи:)

Така што би сакал да прочитам по некој пример што ви се десило Вас дали било слично или исто,како сте постапиле:) ? Поради фактот дека не е лесно да се остане рамнодушен, и не тип како мене, а плус фактот дека е во прашање сестричката:)

Очекувам совети(кои ќе важат и за други а не само за мене,примери и последици(доколку се десило нешто ѓто нетреба):))
Гледај го „Ми нисмо анџели 2„ и повеќе од јасно ќе ти стане друже:)
Веруј дека ништо нема да постигнеш со тоа што ќе го истепаш дечкото на сестра ти или па неа ќе ја изшамараш па демек нема да помисли на дечко...остај ја, еднаш можеби ќе се заебе и ќе и дојде паметот.
Ако бидеш насилен према неа само ќе и се створи одбивност спрема твоите муабети и ќе иде со кој стигне

Али ипак гледај го филмот и ќе ти стане јасно:wink:

E добро де шо треба да напраиш? Да го скршиш типот од ќутет а неа у соба да ја заклучиш....
Па се разбира дека не, како така?

Ќе го убијам. :pos2::pos2: :tapp:

Лол, ја па имам бајаги помал брат и не можам да го натерам да си најде девојка..:nesvest:
Што знам, ако имав сестра можда ќе беше поинаку... ама немам:baeh:

Јас имам брат поголем 2 години, кога бев помала и кога почнаа сплеткувања со машки... на мене никој не смееше да ми се приближи кој како помислеше друг мораше да му рече : ееееј а бе не се залетувај на **** сестра му е тоа!!! ... ххаахаха... после фатив дечко, ме кажа на мама, па слушнал дека еден 4 год постар ми се удвара му пратил смс као ако го видел ов моја близина прво нему нозете кему ги скршел а јас бел ден немало да видам :pos2:, еднаш изедов шамар дома затоа шо сум стоела пред кафичот со “најголемиот наркоман“ у градот и му се јавиле на него да му кажат кај му е сестрата и со кој :)

после почна да ми збори да ме советува каков дечко, какво понашање, какво друштво.. и си фатив пристоен дечко и не ми правеше проблеми.. се зближивме и све си кажувавме.. нормално он не толку како јас на него ама јбг, машки свет....
и сеа ај мис хим.... на факултет е и нема кој да ме замара да му местам некоја другарка.. или да ме замара којаја видел денес со кој... и после машките не биле алапачи... пффф
ја најубаво знам како ги оговара женските и нивните дечковци брат ми со другарите:)
а инаку не прочитав колку год е сестра ти... а за тоа дечковци... не збори одма на нејзе, прво другите да знаат дека не смеат многу да се залетуваат по неа па ти дома ја советувај како шо со дечко :)

Brat vidi koj ti e zet zblizi se so nego i nemaj gajle.
Znaes kako vikaa sto pojce i zabranuas tolku pojce ce prae gluposti take da ostaj ja neka ima decko

едно заборавив да ти напоменам, збори и така што ќе и ја подигнеш самдовербата, нека биде малку тврда, дај и до знаење дека она вреди, дека е убава, и дека секој може да и се залепи, ама дека она не е за “секој“... нека научи да се цени себе си најпрво, па после другите, и не и забранувај да биде во машко друштво, нека гледа како се понашаат спрема другите девојчиња, и нека учи како они мешу себе размислуваат у врска со девојки и дали уствари знаат да ценат вистински која вреди :)

Абе Милан остај го дејчето да си поживи па и ти каков си,кога ќе има 15 години пак?Сега и е време и нека си има не еден ,ехее...Твое е да и кажеш кој не чини,да видиш да не е многу постар од неа,и да бидеш тука кој ќе и требаш,да знае дека доколку некој ја повреди(недај боже)ти ќе бидеш тука да го претепаш:icon_lol: хихи:smir:

Ja imam pomala sestra i toa so mi se sluci e odvratno,ja nacekav vo soba kaj nea kako mu go cica na deckoto :toe:! Morase da interveniram go ubiv od maanje deteto a i nejze! Ne ziveam vise so nejze 4 meseci! Dali postapiv pravilno???

Немам сестра ама вака кога ќе размислам хмм.... Ќе се распрашам кој е дечкото и ќе видам шо како е. Ако е некој багабонт би му одржал дисиплинска.
Додуша најлесна варијанта е едноставно да се плаши од тебе. Миланески и така се плашат од тебе ко скинер, едноставно ја мислам дека сите ќе бидат пристојни еинствено затоа што ќе имаат стравопочит спрема тебе:pos:.

ОЗбилно знаеш каков град е тетово, не би сакал сестрати во погрешно друштво да заврши и после да не можеш да спиеш навечер мислејќи кај ли се шета сега. Затоа најпаметно е да внимаваш малку на тоа затоа си постар брат:)

A замислете сестрата да си фати девојка :)

Ja imam pomala sestra i toa so mi se sluci e odvratno,ja nacekav vo soba kaj nea kako mu go cica na deckoto :toe:! Morase da interveniram go ubiv od maanje deteto a i nejze! Ne ziveam vise so nejze 4 meseci! Dali postapiv pravilno???

За ова стварно незнам што да кажам.Не си постапил правилно!!!Си требал да го убиеш копилето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom