Вашата мајка

Мојата мајка е најдобра мајка на светот :pos:

...Ја сакам бескрајно:pipi:

My dearest mother...
Сушетство какво што мислам дека никогаш повеќе нема да постои. Никогаш не сум сретнал таков човек како неа. Исполнета секогаш со неверување и песимизам, а секогаш желна да проба нешто и да успее во тоа.
Нешто на кое секогаш ќе и се восхитувам е начинот на кој знае да каже не, и начинот на кој смирено ги средува сите проблеми.
Но ајде да ја погледнеме и лошата страна. Хммм... Има само една... Многу вика кога ќе се налути....
Сепак, морам да ја пофалам и за прекрасното јадење кое го прави. Едноставно најубаво ми готви:smir:
Ај лав мај мадр а лат...

п.с.Сепак, колку и да ја сакам и неа, не би сакал да имам таква жена. Не за друго, снаа и свекрва, па уште и исти...смрт комбинација:smir:

п.п.с. Само да знае жената да готви како мајка ми, и топ.:wink:

е најдобрата мајка на цел свет, ми пружила апсолутно се, во се ме поддржала, никогаш ништо не ми пререкла, ниту ми свтрила рака, секогаш имаме релаксиран однос.
Незнам што да кажам негативно (само што понекогаш е многу лутка, ама брзо и поминува и многу ми е интересна со тоа :) )
Јас неможам да замислам како ќе живеам без неа (и татко ми) кога еден ден ќе се омажам, а морам да се навикнувам на тоа некогаш да се одделам од нив, ама кажете КАКО?

На мајка ми и не и е баш лесно...Самохрана мајка на 4 деца, а едното на факултет...Затоа се трудам да и опростам се...но сепак се случува и она да претера....Некогаш навистина не е фер кон мене и беспотребно се караме:angry1:, но се трудам да ја сватам...работи по цел ден за да имаме се’ ..
Во последно време многу ме нервира што нема доволно доверба во мене....се’ мисли дека ќе се омажам на 15 години!!! Леле тоа само колку ме нервира :nerv:!!!
Иначе таа е многу добра личност...и има повеќе добри особини...
П.С. Многу си ја сакам...!:back:

Жената за која што СЕ би направила,жената на која што и се восхитувам и која што највише ја сакам е она.Секогаш е тука за мене,ме разбира буквално за се и незнам што би правела без неа.Некогаш многу знае да ме изнервира,ама тоа е ништо во споредба со тоа колку ја нервирам јас.Некогаш намерно,некогаш не,ама се случува :).Бидејќи немам ни брат ни сестра мамина галеничка сум и се што сум сакала од неа све сум добила ... :)
Се надевам дека еден ден ќе и се оддолжам :)
Те сакам највише на светов мамо :back:

Мајка ми.. Мојот идол...
Личност на која и се восхитувам...
Безусловна поддршка, љубов и разбирање наоѓам токму во нејзе...
Колку само би сакала да помогнам да и го направам животот полесен..
Но сепак ја сум само дете...
Еден ден ќе и се оддолжам за се што сторила за да не изведе на прав пат и мене и сестра ми...
Те сакам мамо...

Edinstvenata osoba sto nikogas nemozam da ja izlazam kako se osekam zasto me poznava podobro otkolku sto se poznavam jas samata e majka mi.Taa e mojata motivacija,pricinata za koja mnogu pati sum se trudela da napreduvam kolku sto mozam poveke.Majka mi e premnogu cvrsta osoba.Za razlika od tatko mi taa e malku poteska,potesko mozam da izvlecam sto sakam od nea,postroga e..no sekogas zastitnicki nastroena.Ma nemam zborovi,podobra majka i da sum sakala nemalo da imam,i sekoj den ja sakam se poveke i poveke.

Мајка ми ..
Премногу сум горда на неа и што токму она ми е мајка.Се восхитувам на нејзината неизмерна сила.Нејзината огромна смиреност и разбирање токму тогаш кога ми треба.Гледам колку што е можно повеќе да и помогнам зошто навистина не и е лесно..Никогаш нема да можам да и се оддолжам за се она што го направила за мене..
Е сега..она што ме нервира е тоа што кога ќе се нанервира се на мене ќе истури.Од друга страна па нема на кого..така да .. и до негде ја разбирам,а да и нејзинотот константно фаќање за ситници т.е. барање игла во сено.Можеби затоа што сака од мене да бидам нешто приближно до совршена личност...ама ипак нервира.

Во секој случај
Мамо те сакам најмногу:pipi:

The best, не ја лажам, помагам и слично, :pipi: :smir:

Раме за плачење, нејзе и ги доверувам сите јљубовни адови, а таа слуша, слуша и на крај ќе ми каже: “Откачи го ма, остај го, живти мене, отпукај го, маме му негово, да сум на твое место ја ќе го откачам“:pos2:

Единствената личност која ме брани од татко ми и брат ми...
Ах...да не е она јас досега ќе бев сосема друг човек и психички и физички...уште кога сум бил бебе се жртвувала за мене да не била она сега можеби и нема да сум можел да се движам...вечно благодарен и сум...А за сега?Сега секогаш гледа јас и брат ми да и бидеме еднакво(а и сме)ама тоа што татко ми е од кај брат ми почесто е друга работа...Се што ќе и побарам се ми дава да ја разбудам во 2 ноќеска да и речам да ми напраи пица ќе стане и ќе ми напраи...се што имаме јас и мајка ми киреме од брат ми и татко ми(случајот со патиките завчера)...само едно ме нервра...голема паничарка е У ПМ...каде си?со кој си?дали си јаден?кога ќе си дојдеш?...Најчестите прашања кои ми ги поставува...каква и да е ја сака...

Леле ако почнам да пишувам за мајка ми би ми требале неколку страници..Затоа ќе кажам у 2-3 реченици
Најдобрата жена на светот што направи човек од мене( и се уште настојува да биде така)..Никогаш нема да ме остави на дното,жена што ќе ме ислуша и ќе ми помогне на секој можен начин..Жена што пружа неверојатна љубов!!

My mom, she still looks so beautiful like in her 20ies ..
Although she does not who I am anymore ..
Love you mom.. Always have, always will..

Мајка ми ми е идол .. Не би можела да најдам соодветни зборови за да ја опишам.
Некогаш претерувам со моето однесување,но брзо се корегирам.
И сум си ветила на самата себеси: Ако успеам јас во животот,тогаш со мене ќе успее и мојата мама :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom