Вашата мајка

Личност од која сум ја почуствувала најголемата љубов на светот.
Исклучителна енергија, бистар ум и чиста мисла.
Оска околу која гравитирам и од која црпам се`, без оглед на години.
Сме поминале многу фази, почнувајќи од фазата мачка-глушец, преку фазата родител-дете, стигнавме до фазата изедначени и рамноправни. :back:
Уште кога не би зборела тооолку многу и тоа 200 на саат би била идеална! :pos:
Моја ми е и си ја сакам и кога ме кара и кога ме гушка!

Сите зборови би биле премалку да си ја опишам мама ...:back:
вистинска мајка во секој поглед. Неизмерно си ја сакам.
Си муабетиме, се смееме, плачеме, се караме, таа е тука за се што ми треба. Откачена е, секогаш се шали, али негативност и е што се нервира за секоја ситница. Е за тоа полно пати јас сум советувала да не се нервира :)
Многу ми помогнала и многу ме научила во животов, и има уште многу да учам од неа.
Си ја сакам премногу :smir:

Majka mi e najdobrata licnost koja sto ja poznavam na svetov.Taa me donela na ovoj svet, taa napravila se za da mi ovozmozi najdobar zivot, me vospitala i izrasnala vo vistinska licnost.Koga i da imam nekoj problem bilo kakov mama e tuka da me islusa, da mi kaze nekoj mudar zbor, da mi pomogne, ednsotavno mama e tuka za se,bilo koga i bilo kade.
Cesto znae da mi se naluti nekogas so pravo nekogas i ne no dobro sepak ja razbiram i normlano e toa.Znam samo deka mozebi vo zivotot mi falele mnogu raboti no nikogas i ljubovta od strana na mojata majka, taa ljubov me ispolonuvala, me pravela cvrsta, pravela da veruvam vo sebe i vo drugite.
Taa me nauci da cenam, pocituvam, sakam, taa me nauci kako da se spravuvam so problemite vo zivotot ednostavno taa e najgolemoto moe bogatstvo bez koe sto ne mozam.Sekogas bila tuka za mene i znam deka sekogas ke bidam i jas tuka za nea, ke napravam se za nea, ke napravam da se gordee so mene, ednostavno ke napravam se za da bide srekna zaso toa go zasluzuva...
Mama si e mama i nikoj ne moze da ja zameni i zasekogas ke go ima najdobroto mesto vo moeto srce i vo mojot zivot...ja sakam najmnogu

Мојата мајка е млада, исклучително позитивна жена. Најдобра другарка, мајка и жена шо знај да зготви убав ручек.:pos2:
Нормално дека има моменти на нервоза, кога иди до некое недоразбирање, и ствара безпотребни паники..е тогаш..тогаш ми иди...:tapp:
Ама глобално, како и секое дете си ја сакам мајка ми.

За мајка ми можам да кажам дека кога ќе ја видат , сите ме прашуваат: Нели имаш ти помала сестра, а не постара?
Тоа ми е многу интересно, бидејќи слободно можам да шетам со неа или да пиеме кафе некаде надвор. Јас, таа и сестра ми носиме ист конфекциски број, а тоа значи дека и на шопинг одиме понекогаш заедно.
Криво ми е што како мала бев многу немирна и се нервираше жената поради мене. Ем млада станала мајка, ем немирно дете. Но, затоа денес и јас и сестра ми сме си послушни, па на раат си е.

Fala mu na Gospod sto imam majka,em mlada,em ubava i sto e najbitno polna so razbiranje...Gi zalam tie sto nemaat majka ili pak ja imaat,ama isto kako da ja nemaat:(

Сеуште ми е мака што ја нервирам со тоа што не учам. Но МРЗАТА и спортот си го прават своето, како и компјутерот и бркањето доткици. Често се караме но тоа е за мое добро. Спротивно сме политички ориентирани но за се има време.:helou::helou:

За мене претставува НАЈ ПРЕКРАСНА И НАЈ ЗАСЛУЖНА ЖЕНА на која и го должам мојот живот и моето постоење...

мајка ми е најдобра другарка прекрасна жена и главнио водич на мојот живот

Мамичкааа, човекот шо најмногу го сакам во животот!!!
Бидејќи ич не сум блиска со татко ми, мама ми е единствената подршка шо ја имам. Ко најдобра другарка ми е. И кажувам се шо ми се случува, се шо ми тежи, со мене е и кога ми е најубаво и кога ми е најлошо. Мн е светска, а дека е професорка и работи со вакви како мене секој ден и гледа различни карактери и понашања мислам дека е среќна и задоволна шо сум ваква каква шо сум.
Но исто така знае и да ми оди на живци. Нејзе образованието и е пред се. Не може да смисли да извадам послабо од 4 ( и за 4 се лути ама ај.. ја џвака некако ). Преку школската година си ги вадиме очите по дома за тоа колку и како учам, како се понашам на часовите и слични глупости од овој тип. Сите кавги шо сме ги имале биле за школо... Ако ова се стави на страна таа е закон жена.
Ја обожаваааааам мојата најдобра, најубава и најзакон мајка :smir:

МОЈАТА НАЈ ДОБРА ДРУГАРКА...и го должам животов...............:pipi:

taa sto me rodila to est majka mi e edno gubre nevideno, da dae gospod da ja stigne kazna bozja, tolku mi e gad so sum izlegol od nea ama i bolje so me ostaila ko malav posto ne ke mozev da ziveam so takva budala.

мајка ми???
да, тоа е едниственото суштество на светов кое сеуште ме поднесува таква каква што сум... се гордеам со неа поради нејзината волја за живот и многу сум и благодарна за се што преживеала само за јас да дојдам на овој свет. тоа е личноста што ја сакам најмногу на цел свет затоа што знае како дишам и секогаш е тука за мене. и се надевам дека ќе имам шанса за еден ден да и се оддолжам за се што направила за мене:pipi::pipi::smir:

Нема да напишам реферат за неа (иако заслужила ) само ке и кажам ФАЛА поради тоа што е ....:smir:

Ја обожавам! Мислам дека и да сум бирала немало да одберам боље :) И се дивам... И сакам да сум како неа... Толку многу успеала да створи во животот, сама.... Се надевам дека сум наследила нешто од неа :) Немам зборови да опишам колку ја сакам... И многу сум и благодарна за се' што направила и што допрва ќе направи... Незнам каква би била сега ако не била она... И има уште многу да се кажува за да се потврди дека е најбоље ама мислам дека нема потреба, доволно е тоа јас што си го знам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom