Вашата мајка

Абе мајка ми е цар. Со оглед на тоа дека дома се справува со 4 мажи (добро, сега 3, јас сум на 1000 км од дома) и уште е при здрав памет, алал и вера. Знај некогаш да одлепи и да треска глупости, да ме зафркава мене и сите околу неа, но секогаш е тука за мене кога ми треба нешто. Најмногу си ја сакам, и многу ми недостигаааaaaaa :(

ТЕ САКАМ МАМОООООО

Мама

Тврдоглава е/мисли дека секогаш е во право. Мислам дека има проблем со авторитети на работа (ама ова шпекулирам),
Не сака оговарање, шпански серии и не пие кафе по комшики.:pos:
Нечистењето по дома ни е вечна тема на расправии како на форум шо се сукоби атеисти/теисти; шовинисти/феминисти; вмровци/есдеесовци, и за/ против абортус :oftopic:.

Го сака Тито.

Позитивни страни: знае да толерира, да те сослуша, да сочуствува, тактична е и практично ги решава проблемите. Не изјавувам дека ја сакам оти пак кој не си ја сака сопствената мајка?

Единствената личност на која и го должам овој убав живот што го имам сега.Успеала да направи човек од мене да ме воспита да ми укаже што треба да правам со животот.Никогаш не ми рекла не за ништо, сум имала се што ќе посакам едноставно за ништо на светов не би ја менувала.Иако секој има свои лоши страни, но пак за мене е она е најдобра.:pipi:

Се осеќам ко прваче да пишува за својата мајка, али нема везе вреди да се пишува за мајките и на моја возраст.
Иначе мајка ми до сега жртвувала многу работи за да ми створи било што во животот, затоа ја сакам најмногу на свет, иако многу се расправаме по дома ама што да праиш мајка ти е и си ја сакаш.
Те сакам МАМООООООО!!!!

Никогаш ме нема изневерено, предадено, да ме остави сама во било која ситуација и сл.
Напротив можам без размислување да кажам дека тоа е единствената личност која била покрај мене без оглед на се` , секогаш знаела да ми го даде вистинскиот совет и да ме ислуша како никој друг.
И кажувам се (со многу мали исклучоци), поставени сме една кон друга како најдобри другарки и после се` мислам дека тоа е единствената личност во која можам да имам целосна доверба.

I love her! Иако нема ден да помине а да не се искараме......Ретко има момент да прозбореме убаво....али сепак мајка ми е ја сакам...
Дај отворете тема мојот татко ах за него ќе си се изнапишам :smir:

Mnogu ja pocituvam i ja sakam ama ne sum siguren dali go znae toa, verojatno i ja ne i pokazuvam dovolno, zasto koga se karame haos e i ja znam da bidam tezok kreten :)

Многу сакам особено летово кога не ми се излегува на вечер да си седнам со неа на балкон и да си прајме муабети. Имаме исти мислења за повеќето работи.Можам да и кажувам многу работи,а сега откако пораснав и сфаќам повеќе таа секогаш ми кажува што правела на мои години и сето тоа. Нормално има и караници понекогаш големи ама на крај краева и двете попуштаме. Среќна сум што знае дека имам разбирање и затоа има голема доверба во мене која несакам да ја изгуби.

Вакаааа ...
Иако Јас Сум Си Татина Принцеза , Сепак Со Мајка Ми Сме Ко Најдобри Другарки..
Се Караме Но Сепак Таа е СекогаШ Тука За Мене , Секогаш Знае Како Да Ми Помогне КоГа Имам Проблем. Знае И Да Ми Викне НекогаШ КоГа ПреМноГу Ке Ја ИзнеРвирам. Сепак Ја Сакам ПремноГу ...СекогаШ Чека Да Се вратам Од Надвор Дури И Кога ПремноГу и Се Спие . Ааа Недај БоЖе Да Закаснам Малку , Одма Ми Врти Да Види Кај Сум И Да Праша Дали Сум Добро ,Да Не Ми Се Десило Нешто .
Таа е Мн Повекје Од Ангел , Едноставно Немам Зборово Со Кој Ке Ја Опишам НејзинаТа Добрина , НејзинОтО Разбирање .

Офф.. Ја Сакам ПреФиШее И Незз Схто Би правела Без Неа ...

Ина4еее Јака Тема :)

Кога би можел да ги спојам сите ваши мислења во едно (без критиките), тогаш ке ја опишам мојата мајка. МАМОО ТЕ САКАМ :back:

Мајка ми е нешто најсвето за мене, секогаш е тука за мене, секогаш ме заштитувала и била на моја страна кога сум грешел и кога ми било најтешко. Толку сум приврзан што не можам без неа и никогаш нема да ја изневерам!

Мајка ми :vozbud: поголем инат на планетава не постои од неа :pos:
Ама јас и Мајка ми сме едно и така и ќе останеме!
Ја сакам и почитувам, не можам без неа да си го замислам денот, а камоли животот!
Иако многупати сум ја изневерил, Таа никогаш не ми го истурила тоа во лице, туку си го задржала за себе, што ми е многу криво :nesum:
Мамо те сакам иако на моменти ме вадиш од такт и си разменуваме секакви зборови меѓу нас...на крај секогаш ќе завршиме со една искрена прегратка и се знае пиење кафе на раат и смеење, реметење и сеир пукање од тераса :pos2:
Жено, најбоље си на свет !!! :smir: :helou:

JA SAKAM povekje od sve na svetot...sekogas tuka za mene,da me islusa da mi dade sovet,da me popravi koga gresam...obozavam nekad navecer koa nema da iskocam i so nea da si setkam,da si praam muabet... premnogu ja sakam!!!!!!!!!!!!!!:smir:

Мајка ми е една необична жена..доста променливо расположение има и сум ја видела во секое:pos:..Иако сум таква личност која не се отвара па макар и на мајка ми сепак ме познава каква сум и кога нешто не е во ред со мене.Фино лепо ке ме седне у детска и ке ми каже не ми се прави мутава на мене кажи ми за кого се работи сеа?:pos:.И скоро секогаш погодува:pipi:Си има некои откачени периоди кога без причина ке ми рече ај да идеме на кафе со твоите другарки или пак ке земе и ке игра со мене валцер во дневна на рок музика:pos:.Си ја сакам каква што е..иако на моменти не се трпи(не верувам дека има пмс на секои 10дена па да е таква:pos:).Кога треба да одлучам за некоја битна одлука секогаш е покрај мене и ме подржува а особено ужива заедно со мене да го колне школото:pos:Толку накратко за мојата мама која ја обожавам највеке на свет и благодарна сум и за се:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom