Вашата мајка

Мојата мајка ме остаила коа сум имал 2 месеца
ај шо ме остаила нека крши глаа шо ќе ми е
него шо е едно глупо створење
а наставничка е учи деца до 4 оделение
ја без работа она уше работи а со педагошка само ма кеос ејди!

Мојата мајка иако не е тука со мене е горе на небото со сите други ангели ја сакам беспрекорно. Ми фали премногу, ми фали нејзината насмевка, ми фали нејзината прегратка, ми фали се што е во врска со неа. Жената на која сум НАЈБЛАГОДАРНА е мојата мајка... Сигурна сум дека ме гледа од небото, ме чува и штити од се и сешто. Те сакам мамо највеќе на свет... :( :cry:

жал ми е за тебе :icon_frow
јас и мајка ми органски не се поднесуваме. Едвај чека да излезам од дома и само е незадоволна од мене...дневна рутина ни е карање и вреѓање. Секој ден слушам колку сум расипана и колку малку вредам и дека џабе ме одлегува и колку сум иста со татко ми (демек двајцата не мрази). Моментално живее во Скопје (подалеку од мене и од татко ми) и морам да признам најдов душевен мир а верувам исто и татко ми.

Мy mother- my idol... Ја обожавам...не ја менувам за НИШТО во светов... Таа би го жртвувала животот за мене... Мојот живот нема смисла без тебе Mum !

Ај лав ју !
:angel1::love3:

Си ја сакам мојата мајка...сега во последно време многу се зближивме, инаку е баш супер жена :) ама понекогаш ме вади од такт и многу ме нервира ама тие моменти брзо проаѓаат...си ја сакам многу и не ја менеувам :) ...баш ми е жал за оние кои ја немаат својата мајка до себе во било кој момент од животот :(

Со мојата мајка баш не се сакаме,но сепак ми е мајка.Иако секојдневно се караме јас ја сакам.Не би можел да живеам без неа тоа е сигурно.

мајка ми е паметна и учена жена. учела во многу училишта низ македонија па така да знае многу нешта. добра е многу и ни дозволува се да правиме меѓутоа и тоа сепак има граници. храбра е, решителна и упорна ......... позз:smir::back:

АЈ лов мај мам, само коо ми прави убави ручеци. Зш јас се мајнав од дома, и ослабев 20 килао, коска станав. И секогаш коо ојм кај мама ми прави убави јадења. А инаку така не ме трпит многу. Дека сум и син де. А инаку многу ја сакаам мама, ама нензам како да и кажам, нонстоп сме на ратна нога. ама како и да е ја сакам.:smir:

Имав напишано пост,ама мислам дека малку беше да ја опишам мајка ми.

Жена што премногу работи, премногу се труди. Треба да се огледувам на неа, барем да бев 1% од она што е мајка ми ќе бев подруга личност. Комуникативна, отворена,колку ноќи нема проспиено заради мене.
Голема паничарка и да ми се случи нешто сакам таа да е последната личност што ќе дознае за тоа зошто се плашам за неа. Премногу се потресува...
Во последно време воопшто не ме разбира, исто уверена е дека пушам марихуана. Јас цигара неможам да поднесам,а не пак..
Веќе смачено ми е секој ден да ја слушам. Ја има и изгубено довербата во мене,а незам зошто.
Не викам дека не ме сака, ама сигурна сум дека повеќе го величи брат ми, тој е пример за дете, тој е најдобар, све што прави го прави како што треба. Јас треба од него да учам,не треба да му презборувам бла бла.
Но,како и да е сепак мислам дека нема да можам да го замислам животов без неа. Премногу ја сакам и ми е потребна во животов, се надевам дека ќе и се исполни желбата еден ден да го капи моето бебе...:pipi:

Јас и мајка ми имаме изградено супер однос. Таа ми е речиси како најдобра другарка и кажувам многу нешта,а таа е секогаш спремна и тука е да ми помогне,утеши,да се радува со мене. На некои можеби им изгледа многу строга ама тие не ја познаваат толку добро.Допуштена ми е слобода во одредени граници секако. Работите што таа ми ги кажува секако дека не се на моја штета туку во моја полза. Мој идол е и кога ќе станам родител сакам да сум како неа. Многу ја сакамм:vozbud:

некогаш се сакаме,некогаш се караме (почесто е то второто:pos2:)

Не можам да напишам било што за мајка ми,а да не е пристрасно и субјективно.Премногу ја сакам за да си дозволам таков луксуз.:)

Никогаш не ми дала причина да се посомневам во нејзината љубов за мене,никогаш.Имаме супер однос и не можам да и забележам за ништо.Иако немаме ништо заедничко,ниту физички,ни како карактерна особина,совршено функционираме.
Мислам дека е несовршена како човек,но е совршена како мајка.

Мојот најголем страв е да не направам нешто што би ја повредило или разочарало,и понекогаш се сомневам дека јас би можела да бидам толку добра мајка како неа.

Добра е ,само шо ја фака спојо почесто, а и до мене е некогаш.

Mama e zena so stil i jak profil:vozbud:,zena peri nosi,sekogas e do mene koga mi e potrebna me nema iznevereno nikad sekogas e na moja strana inace sega sum bolnicok pa eve mi pravi drustvo sedi do mene mi vari cajce saka da me nasmee i da mi ugodi ja znam deka ke bide i najdobrata svekrva i zena mi ke ja saka kako rogena kerka zasto navistina e prekrasna osoba i gleda ke gleda da ni ugodi kako na mene taka i na devojka mi so eden zbor srcka mi e si ja sakam i sakam da mi e vecna :smir:

Мојата мајка е најдобра на свет едноставно немам зборови како да ја опишам секогаш е на моја страна и секогаш ме подржува во све и свашта

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom