Вашата мајка

Мајка ми? Па таа е стварно cool, мислам не е од тие мајки кои имаат застарени мислења. Едноставно во тек е со се што се случува во светот и знае како живеат денеска младите па не ми замерува за многу работи. Едино не сака да пушам и да пијам. Пушењето и јас го мразам али пиењето тешко.. хха. :wink::wink:

Мајка ми е како и секоја мајка.Мисли најдобро за мене,али кој ја слуша,си фурам мој филм.Најбољи мајка е,али што е тука е.Поздрав до мајка ми.:back:

...Мајка ми...Ја сакамм многуу..друго неам што да кажам...Мајка како мајка некат знае да ме изнервира, испровоцира,да ме насмЕЕ до солзи...да ме расплаче...да ме фали се додека не ме фати срам...Едноставноо мислам дека ја имам најдобрата мајка на светот...И ја сакам најНогу:smir::helou:

Мајка ми моја е најдобра на свет, многу ме сака а и јас нејзе :icon_lol:.
Еднаш одевме на еден настан и ми рече пази го таму братучед ти немој бељи да правите и немој многу да пијате и така јас ја послушав.

Јас би ја опишал како... ѕверка. Точка. Само ме нервира што многу се замара со страни од типот на фејсбук и компанија, тоа е грдо.

Иако не е на овој свет, не е до мене да ја гушнам и да и кажам колку ја сакам, таа живее во моето срце и НИКОГАШ нема да ја заборавам.

ТЕ САКАМ МАМО И ФАЛА ТИ ЗА СИТЕ ПРЕКРАСНИ РАБОТИ ШТО ГИ НАПРАВИ ЗА МЕНЕ.
Почивај во мир. :(

Mајка ми...едноставно кажано ја ОБОЖАВАМ!!! Тоа е жената која што секогаш успева да ми каже каде грешам, да ми помогне кога и да е, да ме насмее и кога мислам дека цел свет ми е срушен врз глава...сигурна сум дека таква мајка сите би посакале:) Дури и мојте другарки што ја знаат викаат дека се би направиле бар само 1 ден мајка ми да им биде мајка...едноставно неам зборови да ја опишам...а да, мнооогу е убава, млада, и све нај нај нај:pipi: нешо порано за манекенка ја барале вака така, али неќела...тоа е...(да ја пофалам):)...ааа да, и ако се скарам некогаш со неа, во принцип за банални работи се убивам од плачење, затоа што неможам да издржам да ми е лута...:kesa:
МАМОООО ТЕ САКАМ БРЕ НАЈПРЕВИШЕЕЕЕЕ!!!!!!!!(СИ ЗНАЕШ И САМА):back::back::back:

Мама најубаво готви...ммммммммммм.

Мајка ми е нешто што ме бодри сиов период и мисли најдобро за мене, и се разбира во се, што се смета за женска работа :Молам:

Мојата мајка, цело време додека растев веруваше дека во подоцнежни години ќе станам малку по сериозен....јас и докажав дека не мора да значи...:toe:

Паничарка, преувеличува, сака да биде центар пажња, се` преценува, не учи од грешките, драми и од мува прави слон. Тврдоглава е, и од таа болест ќе умре. Едноставно, неможно е секогаш да си во право, сфати го тоа, о мајко!

Хммм... мојата мајка... гледам за повеќето вашата мајка е ваш идол и драго ми е дека прочитав многу такви постови. Мојата мајка е човек кој е перфекционист, паничар, секогаш да е во ценарот на вниманието, себеси многу често се преценува, еднаш во 24 години за ништо што знаеше да згреши не знаеше да каже "извини", никогаш не учи од грешките, секогаш смета дека за се' е во право, не остава никаква приватност да имам, сака се да дознае макар по цена тоа да го направи позади мој грб на крајно безобразен начин. Имало моменти кога знаела да е прекрасна и во тие моменти сум била бескрајно среќна но секојпат знам дека многу брзо после тие моменти следат оние другите... Знаела многу да ме навреди а потоа истото да го негира и да не го признае, камо ли да се извини, никогаш не ме гледа низ призмата на тоа каков човек сум, туку само ме гледа низ успесите, пати секогаш за се' и во се' да сум нај за да може да се фали, зошто ако нешто не е нај и ако не е по тоа како си зацртала тогаш следи параноја, викање, навредување и се така во круг. Има ужасна навика да ме споредува, она би сакала на моите години веќе да сум во брак со дете и магистерска титула за да е задоволна. Овака не и чинам, зошто не е како што зацртала таа.
Ми преостанува да отрпнам на секоја следна расправија, да се борам за себе и во иднина да не ги направам истите грешки со моите деца.

Мајка ми..ја сакам премногу, ме подржува во се и секогаш е на моја страна. Понекогаш ме кара ама знам дека а за мое добро. :pipi: Верува во мене повеќе од кој било друг, не е воопшто старомодна иако е понекогаш строга, хумористична, силна а и на моменти чувствителна, можам да и кажам се затоа што знам дека во секој момент ќе ме сослуша и советува, ме мотивира. Најдобра е.
ТЕ САКАМ МАМО!!

Погледот на мојата мајка ми дава енергија да продолжам понатаму низ суровиот живот. Не постојат зборови со кои би опишала колку ми значи, колку ми е потребна и колку сум и благодарна. Ја сакам најмногу од се` на светов, и за неа би направила се`. ТЕ САКАМ МАМИЧКЕ!

Мојата мајка е со еден збор НАЈДОБРА! Ја сакам НАЈМНОГУ на цел свет! На прво место ми е! : )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom