Македонец против ураганите

Acid напиша:
Eпа ајде да го најдеме човекот. Има ли некој име и презиме? :D

Знам јас убаво и име и презиме али ако кажам јавно или ќе треба да ве убивам или мене ќе ме убијат :(

Се шалам, типот се вика Владо Филе, еве од кај знам http://www.makedonskiglas.com/file.html

Koga se sluci toa so Katrina, imashe TV emisija kako nekoja forma od istocniot del na SAS vekje pravi eksperimenti so nekoj prav koj gi rastura oblacite i deka so toj nacin mozhno e da se spreci i nevreme, no dosega ne e najden efikasen nacin da se spreci neshto tolku golemo kako nevreme, pa kamoli uragan.

Tornado???aj ne se zanesuvajte...znaete li kolku energija ima vo eden prostosmrten kumulunimbus?????
Nema dovolno znaenje i experimentite so zasejuvanje na reagensi se opasni i moze mnogu lesno da trgne na loso. A spored Marfi: ako nesto moze da trgne na loso , sigurno trgnuva i toa po najlosiot mozen redosled!!!!!

Vo Makedonski Glas ke go procitas ami kade na drugo mesto haha,abe aman nemojte na vakvi prikaski da veruvate

шо стана со чоеков, жив е уште?

глеам сеа нема торнада поќе :pos:

Браво..имам чуено за чичково... а да направи он торнадо па да им го пуштиме во Атина да ти загрееме малку?

А шо е финтата шо се воскреснуват теми од ’05та ?

Пумавал, следната тема која ќе ја воскреснеш ќе те испрати на друг форум оти на овој ќе попиеш бан!

Воскреснувањево на темиве влезе во мода...
Како што можам да забележам веста е од 2005, а Катрина која година беше 2006?!
Не за друго, туку заради тој Македонацот против ураганите...не требало да го пуштаат...:vozbud::pos2:

e ako de:) eve jas prv pat slusam i se nadevam i novite clenovi:) sto ima vrska ako se povtoruva .vakvite nesta nikogas nema da zastarat:):toe:

Браво..имам чуено за чичково... а да направи он торнадо па да им го пуштиме во Атина да ти загрееме малку?

Одлична идеа!!! мн поефикасна и по остварлиа воедно и нема да се замара толку многу..

просто..

од секој жител на македонија по 100тче да добие ке напраи 3,255,000 евра и ке стане милионер..
задоволен он задоволни ние грците ке ги снајде едно торнадо...
со америка нема да има потреба да се замара ама баш ич и тако даље..

П.С ја би му давал и по 1000че да пушта торнада накај грција.. немора многу
секој месец едно.. ко сметка за струја или за вода шо ни иде така нив по едно торнадо да им иде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom