Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ја фатив у кладионица кец.

заедно со бетис - челзи кец.

и со петражалка - ренџерс икс.

НАЈБОЉИ СУМ.

epa jak toj psv mame mu ebam :):):) FORZA JUVE

Водете ги Миланците да се обесат:music3:

п.с. не се толку сеќирајте, утре и Јуве ќе се беси:pos:

(Шо радост ми праи кога губат Италјанските серковци, особено кога увек типувам против нив)

Wolf Pack напиша:
Водете ги Миланците да се обесат:music3:

п.с. не се толку сеќирајте, утре и Јуве ќе се беси:pos:

(Шо радост ми праи кога губат Италјанските серковци, особено кога увек типувам против нив)

Шетња.

Охоо....силниот Милан :)

Толку беше од лупање у груди а? :)))

Овие ПСВ ептен проблематични им испаднаа на Милан бе...

Ќе се воздржам од коментари, ќе причекам прво колегата How1Tzer да каже што има да каже!

Колега?

Што да кажам нема што да кажам.
КАТАСТРОФА , со истата тактика и состав го раскантавме Јуве 3-1 :cuc:.
Што се случи со нив , анчелоти знае , лошо искомбинована тактика ништо повеќе и многу самодоверба од играчите , што е сосема погрешно.
ПСВ од секогаш бил незгоден противник на Милан и ќе биде.
Мислам дај , ВИЕРИ , да земеш да го обесиш цел натпревар само неколку додири со топката , еден солиден пас од него , упропастени шанси , на моменти себичност.
Џила , кога и да дојдеше до додир со топката паѓаше на земја.
Незнам изнервиран сум и неможам да кажам што како и причина за ова што се случи.
А има многу што да се каже.

kolegata muk ko da e staen na MUTE

хехе после анчелоти знаел, ништо незнае тој коњот

kako se vika onaa pesnata na milan milaaaaaaan miiiiilan tam tam tam!:)malku loso objasniv ama vajlda ke ja svatite!Originalniot naslov mi treba!Ako znae neka pise nekoj!

FORZZA MILAN!

Еве ти ги сите песни на Милан од навивачи па се до химна!
Имам и текстови ако ти треба. :wink:

Код:
http://www.acmilan-bg.com/Milan%20songs.rar

Милан Губеше ко Грчка (втор дел)

Где сте бре мишеви? Што сте се усрафте бе браќа. Толку од Милан, ама тоа е. Анџелоти, одамна знаефНе дека треба да се обеси, меѓутоа сега тоа можеме да го потврдиме со факти. Кака не го видов цела утакмица.
Џилардињо не се спои со топка.
Ај да не испаднам сега ко навивачите на Милан на форумов, кој после победата на Милан даваа коментари од типот: ооо, кичма, палец, и сл.

ПС: Ај сега за некој саат играат Јуве Баерн. Ај утре на славиме во Нашата тема.(Јуве Фан Клуб Македонија)
Форца Јуве.

Абе вас само ве има кога губи милан , и кога тепа јуве , кај си кога е поразен твојот тим ?
Или хибернираш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom