Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гижо напиша:
абе стенмарк, па кога некој напаѓач се мучи да даде гол логично е да го извадиш од игра, шо има нејасно тука

Абе до негде има и нема врска ова , релативна работа , зависи од многу фактори.
Може не го бива напаѓачот , му ги бранат шутевите , утнува чисти шанси ... сфе е у угра.

И? Милан-ПСВ 0-0. Милан имаа повеќе од играта и ги имаа сите шанси...но...ПСВ си ја заврши работата за која што дојде. Се одбрани и им скрати 2 планирани бода на Миланезите...

Сакам само да го пофалам тандемот Виери-Инзаги во второто полувреме. Кога настана замената Инзаги-Шевченко веќе бев сигурен дека Милан не дава гол. :)

Немам многу време да искоментирам сеа за утакмицата али немаа среќа , тоа е сигурно!

Lavot напиша:
јас да ви се помо.ам во тој клубо ваш
цццц

А ти да бидеш малце по креативен и не-дотолку-ограничен и да постираш нешто што не е крајно кретенски а ?
Немора ни да ја посетуваш темава ако не ти се дига на нејзе ! хајт.

Нема шо да ве чуди резултато 0:0 со ПСВ. Лани Милан на среќа ги тепаа дома и едвај со Господова Молитва дадоа гол у крајните минути на гости. Ливерпул - ПСВ беше печено ама за среќа на Миланците, иххх!

За среќа на Миланците?! Па да знаеја што ги чека во финале, сигурно дека ќе посакаа да ја немаа среќата ;)

Судбина , ништо повеќе од тоа !
И никаква среќа , прво полувреме добија ЛЕКЦИЈА по фудбал ливерпул.
А како ќе беше подобро , ПСВ или МИЛАН да влезеше во финале ?
Тоа беше едно од најдобрите финалиња во изминативе 10 години!

де бре па ти одма шо се лутиш
од материјални причини го реков тоа

пс.ме турна на спортска

Цитат: ”Судбина , ништо повеќе од тоа !
И никаква среќа , прво полувреме добија ЛЕКЦИЈА по фудбал ливерпул.
А како ќе беше подобро , ПСВ или МИЛАН да влезеше во финале ?
Тоа беше едно од најдобрите финалиња во изминативе 10 години!”

:) Знам....се грижите вие за фудбалот.

А ова со лекциите...второ полувреме Ливерпул како да им покажа дека ја научиле лекцијата која Милан ја предаваше прво полувреме...нели? ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom