Фан Клуб: Славија

• Креатор на темата Креатор на темата zak
  • Време на започнување Време на започнување

zak

Член од
22 август 2007
Мислења
63
Поени од реакции
0
sto mislite za timot od przino jsp?i dali vi e poznat ovoj klub.

Pa ovoj klub kolku sto znam se natprevaruva vo treta liga.No nikogas so ambicii da vleze vo vtora liga

Koj e ovaj tim .... ??? nz znam moeto malo se vika KORZO i tie imaat tim i igraat u Opstinska liga a za ovie nemam slusnato

ovoj tim igra vo treta liga jsp i mislam deka ke vleze vo vtorata liga.

е тимов е у трета лига и како што рече Димитријевски нема амбиции за 2ра лига ама тоа е .Си го сакаат ваљда тие од таму пошо нивни тим е .А не е ни битно дали се слаби јаки и која лига е важно е да има фанови и хулигани хехехе

И сите во аут ајде....0 бодови за ЈСП...со 35(30) денари карта не прави ништо....

Jsp igra na stadionot vo przino , a toa se naoga na posledna 16 avtobuskata pa desno nagore vo podmnozjeto na planinata vodno imaat mnogu cist vozduh za disene. Moze da vlezat vo vtorata liga.

tokmu taka gore na przino ima cist vazduh, i se nadevame na vtorata liga ke vidime ke kaze krajot.

Ajde decki od przino ve nema na jsp kade ste na stadionot.

JSP se vika Slavija veke 3 godini. Jas sum navivac na Slavija veke 8 godini i se megu najdobrite vo treta liga, ama nemaat bas nikakvi ambicii za vtora liga. Vo momentov se 7-mi i vo nedela igraat vo Sisevo so Treska (ke izgubat, ali ke tepame na domasen, poso nikoj ne gubi doma :) ). Najgolemi rivali (omrzeni ekipi) ni se Dracevo, Treska, Alumina, Skendija-Aracinovo i Drita, a bratski klubovi ni se Vardar i Cementarnica. Epa ako sakate dojdete nekad da gledate ama vo prolet posto polusezonata zavrsuva. Se desavaat interesni tepacki :) .:salut:

Тука почнав да тренирам прв пат фудбал , цело детство го остаив на планината, и многу незаборавни денови :)
Трениери ми беа, Дедо Томе, и Зоран Сурлов- сурла од бутел :)

Surla bese zakon, a Tome "dobar" takticar, primavme po 10 komada od sekoj. "TOP" vreminja.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom