Кајгана DоtA турнир

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Не те видоф извини...само прекопирав...
ЗироСтајл шкртнат (не предаде :D) 21 пријавен...
Ама пак ќе собереме луѓе за 6 тима

Eve i za oficijalno...

Tim 1
Shorty
Billa Bong
^MooN_RideR^
daci16

Tim 2
Potato
runBABYrun
Merfolk
Dzings

Tim 3
Metono
FLiX
Famous Last W
Kocka

Tim 4
Sapun
4e4e
G e G o
Ddime

Tim 5
Oblivion
kgn.Lucifer
Kinder
Element

Tim 6
Mac))
iLe
LiverpoolFan
Duffy

Мислам дека тимовиве се ферски...Duffy е истиот јузер од кајгана сега го најдов на мсн...
Ајде уште еден јунак нека се пријави за тим 5

Хмм. Најс тимс. А само да прашам, саботата што ќе доаѓа ли ќе играме?

хаха кога ке се игра:)?oдприлика?

Mislam deka sme naj jaki samo treba da go viknam patoto da dojde kaj mene da mi naprava za da mozam da igram :)

Хмм, чекајте. Како ке се игра, во групи ли? Оти сме 6 тима, мора некак да се направа. или ке чекаме уште 2 тима?

Во сабота ако се сложувате сите ќе ставиме една група од три тима кои ќе изиграат вкупно три натпревари,односно секој со секој...
Тимот со две победи оди понатака, а ако има тимови со по една победа ќе играат елиминациски натпревар.
Истото ќе се случи и во недела...
Потоа првиот тим од прва група ќе игра со вториот од втора во првото полуфинале...
А првиот од недела(втора група) ќе игра со вториот од сабота(прва група)

Победниците од полуфиналињата ќе играат во финалето...
Датумот и времето на финалето е флексибилно (значи ќе биде постигнато во договор со двата финалисти)

Очекувајте список на натпревари денеска и ако има некој што на пример во сабота не може од 2 до 6 или од 8 па натака( бројкиве се земени рандом) нека ми пише ПП или на мсн...

А да...и Element е убацен во петтиот тим.

Тие што се во мој тим аднете ме на мсн ... сабота сум до 5 на работа па после можам да играм и недела сум од 5 на работа

а каде ќе се игра?

Аха ок видов. Хамачи

Фаворити ми се Тим 1 и Тим 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom