Модна анализа на кајгана членовите

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Мислам дека сФативте по насловот што е финтата со темата . Овде ќе се анализират членовите на кајгана , онака како се облечени кој моден стил го имаат и слично се во врска со модата.
Па ако сакате можите да почните со барање на анализи и слично. Бујрум :)

Добре, е па тогава стави слики,бе море. :pipi:

Eте јас ќе почнам со Ангелче оти ја знам и знам отприлика како и` е стилот на облеквање.
Ангела сака темни бои..смета дека со тие бои можи подобро да се изрази фигурата на чоекот и дека, темните бои ја истакнуваат подобрата страна на фигурата. Сака црно бели комбинации, најчесто фустанчиња со хеланки, и додаток некое фацлесто шалче или капче(ова го заклучив по сликите шо ги постираш :) )
Во врска со тие другите додатоци, како шо се чантички, обетчиња, ланчиња, нејќи многу детали на себе..Сака да има на неа такви работи, ама да не бидат премногу, да биди нешто нежничко, малце забележително,а сепак, интересно и уникатно.
Сака не многу големи ташни, со некакви интересни украси на нив и со некоја интересна тока.
Во врска со штиклички, чизмички, сака позаоблени чевли, без шпиц..Дури ми асоцира дека и помалце мрази шпицој..
Ја сака лилавата боја (ако не се лажам) и многу добро и стои едно лилаво блузиче шо го има.
То је то. Мислам дека малце од малце погодив некој работи.

normal_DSC00798a.JPG

ај една анализа :wink:

normal_DSC00798a.JPG

Точкест е уникат,видете по чорапите...обично не изводи со обелката,се мисли во контекст на оние нарцизоидни дечки.На собиранката мислам дека носеше бело сако,ама па со ништо не му одговараше.тој стил е ок,баш ок.Фејшен каналот не му е мемориран во телевизорот(исто и мене)

Светло сино ми е сакото и ми одговара со другите чорапи исти се ко овие само во сини тонови:) од кај знаеш дека фејшн тиви не ми е у тељевизор:pos: закон анализа

normal_DSC00798a.JPG

Епа паше..Ти сакаш лежерен и спортски стајл(а кое машко нејќи?:) )..Се глеа по шорцојте шо ги носиш брачко.
Дефинитивно најзакон ти се чораполците, кои и не баш ти одговарат на ова облека. Значи, носи ги со црна блуза и некој други шорцој, ма да, ај ете и вака си интересен.
Блузичето ти е секојдневно, онака лесно..
Особено добри ти се патичињата, обожавам ваков вид на патики..а наочарите ти се факен мадафака, мислам дека треба почесто да се носат ваков вид на наочари. Се на се, 4.5.
Немаш петче зарди блузата. Не ми се бендисва многу многу.:)

Оваа слика со нашиов Фантом може да се проанализира вака....

Фантом е човек кој можеш да го употребиш секојдневно:) значи комбинацијата од карирана кошуЉа:wink: со зелена маица не е нешто посебно, ама кога ќе се забележи детаљот на кошулата т.е. бројот 68 кој изгледа како да е од маицата:) БРАВО ЗАКОН...
Фризурче кежуел стил, но сепак би удрил на мало потшишување :wink: горе а од страните нека ја остави да расте и да дојде до некоја златна средина на костата т.е. иста од сите страни...веруј боље ќе ти стои

Сеа ми е таква косата, сегде иста должина. :)

Ова вака оди...
Фантомот е тип кој не мисли многу околу облеката,па во главата му е она„ќе облечам шо било,не одам на бендис“
Значи обелата кај фантом е задња страна.
Кошулчето претпоставувам дека ти го пуштиле роднини од Австралија,купено таму од втора рака за 20центи,блузичето е ок,по шо е еднобојно

Иначе треба да се долови моментот на чорапите:wink: зашто од надвор изгледаат како обични но од внатре се ВАКВИ
dsc03608ab6.jpg

Па вака да каѓам за точкест прво. Значи како што забележав Точкест (или чорапи рулз) така си се носи нешто меѓу олд скул и нешто по трендовски, можи да се кажи онака урбан најповеќе би му одговарало. Несака многу кичој на пример средување на фризот пирсови и слично. Не сака дреч бои, најчесто носи некој по бледи нијанси од која било боја не знам која му е омилена :) и не е онака многу демек тоа што го носи да е марка бренд или слично. И тоа е тоа така на кратко кажано.

Фантом ох ти е вкрај олд скул бате , карирано кошулче и тоа од оние со бројка :) американските :) обична маичка без апликаци и такви срања. Фризот исто така фрее си е и тој олд скул.

За Делукс да кажам , сиима навистина оргинален стил , онака јако бате е нешто измѓу новите трендови и она по старото со е негде 90 десетите така нешто мислам, преферира на нозе да носи чевли особено калбојка , така специфични јакни си носи , фризурчето класика 90 десетите можи малку накај 80 ти за заминва .Многу ме потсеќа на Orlando bloom Ист е :)
orlando-bloom-photo-orlando-bloom-2-05052007.jpg
http://ww2.thedollpalace.com/images/articles/orlando-bloom-photo-orlando-bloom-2-05052007.jpg

Eте јас ќе почнам со Ангелче оти ја знам и знам отприлика како и` е стилот на облеквање.
Ангела сака темни бои..смета дека со тие бои можи подобро да се изрази фигурата на чоекот и дека, темните бои ја истакнуваат подобрата страна на фигурата. Сака црно бели комбинации, најчесто фустанчиња со хеланки, и додаток некое фацлесто шалче или капче(ова го заклучив по сликите шо ги постираш :) )
Во врска со тие другите додатоци, како шо се чантички, обетчиња, ланчиња, нејќи многу детали на себе..Сака да има на неа такви работи, ама да не бидат премногу, да биди нешто нежничко, малце забележително,а сепак, интересно и уникатно.
Сака не многу големи ташни, со некакви интересни украси на нив и со некоја интересна тока.
Во врска со штиклички, чизмички, сака позаоблени чевли, без шпиц..Дури ми асоцира дека и помалце мрази шпицој..
Ја сака лилавата боја (ако не се лажам) и многу добро и стои едно лилаво блузиче шо го има.
То је то. Мислам дека малце од малце погодив некој работи.

:icon_bigg Хаха, убата та мори. :back:

Погоди,да.
Точно е дека неќам многу детали, ама од обетки сум зависник. :))))
Се е индивидуално, зависи од комбинацијата шо се носи или расположение едноставно.
Сакам големи ташни, и украси прифаќам под услов да ја прават ташната уникатна. Токи, да,можи. :pipi:
Не мразам шпицој, ама тотално ми се дежа-ву и аут. :)
И ја сакам лилавата,ама ме фати инает сега.
Пошто сите ја форсират толку ненормално, јас за инает мастило плаво ќе носам!! :pipi:

п.с Точкест,добра чарапа еј!! :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom