System Of A Down (SOAD)

• Креатор на темата Креатор на темата Gange
  • Време на започнување Време на започнување
Би требало да одам, ако доаѓаат.
Кое доагање бе, не читаш дека не постојат моментално, Би било добро пак да се соединат.

ич не е добро да се соединат!
добра група треба како прво да знае што свири, а они врска немаат што свират!
Добри се како комерцијалисти!
Ми личат на една од таквите групи кои свират за хонорар а не од ќеф!

Kako ne e za honorar...sepak nemozis nasila muzika ili tekstovi da pravis a ne pa i sosila koncerti.

Па и да е за хонорар, шо има врска. Мора да се земе некоја пара, не може да се м’кнат за без пари, за свирење од ќеиф. Треба да се прехранат нели?

Нема врска, мене секако ми пријаат и ќе си ги слушам песните, не ми е гајле дали е комерцијала или што знам шо.

ич не е добро да се соединат!
добра група треба како прво да знае што свири, а они врска немаат што свират!
Добри се како комерцијалисти!
Ми личат на една од таквите групи кои свират за хонорар а не од ќеф!
Брат не е тоа некој веќе познат стил. МРАЗАМ коа класифицираат правци на музика. Има 1000000 причини шо ги обожавам, а една од нив е шо се уникат. Нивни стил ни крадено ни ништо, а не сега на некој бенд влијание му се овие и ко нив праат.И дефинирај ми комерцијала, а дефинирај ми од ќејф. Ако се соединат пак има да веслам само на свирка да им идам :vozbud:

не дека не постојат,туку паузираат,си прават соло албуми,и на двајцата им се жмк албумите,и на серџ,и на дарон малакиан....иначе мислам дека се алтернатив метал

Имаат добри песни...Aerials ми е омилена. Многу несекојдневен бенд, неможат да се класифицираат во некој стил, едноставно се многу оригинални и песните им се закон.

дарон малакиан свири на "гитара" која што самиот тој,ја нарекува како микс од гитара/бас поради необичниот звук што го вади....иначе мислам дека свиреше со ibanez iceman2,супер гитарче!

Не знам зш толку ги отфрлате ....тие ги поседуваат сите елементи за да можат да се наречат квалитетни....ајде де тогаш најдете ми што не е во ред со нив....па не се во ред ово оно...:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom