System Of A Down (SOAD)

• Креатор на темата Креатор на темата Gange
  • Време на започнување Време на започнување
Еве сега го преслишувам Hypnotize....
И мора да потврдам дека е шесто пати подобар од неговиот претходник, сестринскиот албум Mesmerize.....

:music3:

Задолжително даунлоадирање.....:wink:

System of a down

Aj prasanje za system of a down. Sho mislite za niv. I prasanje sho muzika mislite deka svirat

Yan Gillan напиша:
Aj prasanje za system of a down. Sho mislite za niv. I prasanje sho muzika mislite deka svirat
па супер се Дечкиве порано мислев дека се од ерменија но се заебах уствари еден е од ермениа 2 од либан и Гитаристот Мозокот на групата е од калифорнија едноставнои супер се

ПА свират метал...Esel Metal i taka :je: многу си ги слушам

Моја најомилена група од сите до сеа. Нема шо да кажам там сите се брливи и песните и се лудница. Закон

па не се Брливи ного
иначе звукот им е супер

Либанско Народно смешано со Метал :je: :cug:

ерменско народно, иако се либанци двајца од нив

абе не е лош Мезмерајс мене ми се свига Токсисити добри се

инаку од песни ке ги издвојам

ToxiCity
Spiders
Chop Suey
B.O.Y.B
Абе има многу добри песни ај да не ги набројувам:cug:

Hypnotize !!!!!!!!!11

Зашто палецот доле???
Мене као тотална анти-металка чим ми се свиѓаат значи стварно ги бива. :icon_lol: Имаат интересен и оригинален звук, не сум слушала пуно ствари од нив али тоа што сум чула било екстра!

до сеа сее пофалби за нив никој не рече дека се лоши замисли:je:

Mnogu se dobri. Interesnoto e sho sklopuvaat poishe pesni u edno. Najbolje se. Imaat nekolku glupi pesni iako za tie sho stvarno slusaat samo metal se dobri. Najbolje pesni Chop Suey, BOYB, streamline, roullete, ATWA..........

супер се бе. ептен се оригинални, си имаат стил.

Super se. Samo ima lugje koj mislat deka toa ne e muzika posho edno vreme pee tivko a edno vreme se dere. Toa go smetaat za glupost. Ja mislam deka toa im e nivnata ubavina

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom