System Of A Down (SOAD)

• Креатор на темата Креатор на темата Gange
  • Време на започнување Време на започнување
низ градов се збори дека во ноември ке доагале во Белград
а уште поневеројатно, пошто Таксират е во тој период, ке доагале и тука :shock:

АЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ ме наеживте бре деца.......
Колку би било добро да дојдат.

Мене систем не ми прават мерак........И ако дојдат у скупштина нема да одам да ги гледам........
Курац Атанас ама не идам на ниеден жив концерт додека не донесат некој од списокот на мои омилени бендови..... :evil:

Чути таму бре!!!

Супер ако доаѓаат!

prviot album bese kao atomska bomba.....vtoriot kako 100kg explosiv....a posledniot kako mala racna bomba.......
zborot mi bese....prviot album im e naj dobar....drugite vo kvlitetot nemat sansa so prviot

Последниот албум е срање!!!
Toxicity e најбољи!

LouWeed напиша:
prviot album bese kao atomska bomba.....vtoriot kako 100kg explosiv....a posledniot kako mala racna bomba.......
zborot mi bese....prviot album im e naj dobar....drugite vo kvlitetot nemat sansa so prviot

potpolno se soglasuvam so tebe.
Mislam deka se ermenci od L.A .
Imam gledano koncert na dvd,odlicni nastapi vo zivo.new metal ama se odlicni.

Johnny Stulic напиша:
LouWeed напиша:

potpolno se soglasuvam so tebe.
Mislam deka se ermenci od L.A .
Imam gledano koncert na dvd,odlicni nastapi vo zivo.new metal ama se odlicni.

SE ermenci od LA.nu metalot obicno e shit(barem spored mene) ama oni se zakon.

Paa tie pravat interesni experimenti so muzikata nivna, nekogash ispagha super nekogash shit ama go stavaat na album, inaku posledniov album im e hmmm kako da kazam, obid da se vmetne sfe zhivo divo u nivnata muzika, sepak ostanuva Toxicity najdobar :) cel voen rok go otsluziv slusajki go toj album.

mislam deka zavisna sum od niv ...definitivno br eden na moja play lista ...posledniov album ...so znam ne e i taka los mada Toxicity mos def im e najdobar

Posledno vreme ja stavam na repeat Questions ...me ezit :oops:

Јас ги обожавам!!! :ojea:
Toxicity им е најдобра!! Не можам без нејзе:))
Инаку spiders нешо во последно време многу ја слушам, кул ми е шо знам.. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom