Мак звездЕ (Вучич/паскалин/комбуха)

А знаете што е најтрагично, не е толку што тој прави таква емисија туку што точно поради неговата емисија оваа година првпат во историја СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ нема да може да се одржува во Универзална, па ќе биде распрчкан по МНТ, дом на армија и сл. помали сцени.

Ептен убаво... само што почнав уште толку да го мразам шоу-во...

што се однесува до мене сите што практикуваат турбофолк,би ги запалил на сред плоштад

и тие шо слушат турбофолк го мислат истото за металците така да тоа не е решение

Може, може. Тоа ќе биде КАТС (кајгана анти-турбофолкерска собиранка). Само како ќе ги намамите турбофолкерите да дојдат на плоштадот??? :vozbud:

Може, може. Тоа ќе биде КАТС (кајгана анти-турбофолкерска собиранка). Само како ќе ги намамите турбофолкерите да дојдат на плоштадот??? :vozbud:
Mnogu lesno...ke napravite reklama so NAJPOZNATITE ,NAJPOPULARNITE Grand ZVEZDI i nivnoto nevorojatno gostuvanje na plostadot "Makedonija" ,ke si odredite datum i ke ja pustite reklamata na "Makzvezdi" ili kako i da se vika ebanoto show na Vucic i gotovooooo...:bilokojzbor:

ја ќе ги набавам бесилките,секирите и останатите направи за мачење а вие
соберете народ. Кажете таму ќе има гага пиење,Цеца меца ова она и кога
ке дојдат---- kill the motherfuckers,kill them all

леле бе не сте нормални еј:pos2::pos2::pos2:
платете им на кајгана еден банер нека стават на порталот или на форумов:vozbud:

Абе на знам дали ке биде звезди од нив ама не да ке има смеење..... Ги видов на најава фаците што ке се натпреваруваат тоа беа сурати што нема да ги пропуштам мислам дека ова ке биде посмешно и од вашите 5 минути а Драган Вучич со неговите глупости како бонус тоа е гаранција за цепење на бешикаsd

Леле,сега во позадина ми иде Удри Брус Ли,комшииве се веселат,ми иде да ги пријавам во полиција.
Мразам вакви срања како турбофолкот:)

Абе на знам дали ке биде звезди од нив ама не да ке има смеење..... Ги видов на најава фаците што ке се натпреваруваат тоа беа сурати што нема да ги пропуштам мислам дека ова ке биде посмешно и од вашите 5 минути а Драган Вучич со неговите глупости како бонус тоа е гаранција за цепење на бешикаsd
И јас позитивно гледам на ова. Кој ќе не смеј преку цела година ако не глупостите на Драган Вучиќ. И така испадна дека немаме шоумени моментално во државата. Јас дефинитивно ќе се надевам на многу ,,забава,, со мистер Драган. :pos2:

Мак звездЕ(Вучич/паскалин/комбуха)

Ајмо народе нов резил. Вртам по телевизииве да видам што како има... што да ти видам, јавен резил. Турбофолк фестивал бај Д. Вучич, наместо да гледаме Џез музика и културно да се едуцираме ние се враќаме 5 години наназад, во времето на силиконската долина во Србија.

''СВЕ ЈЕ НА ПРОДАЈУУУУУ[SIZE=-1]... на продају и зрно срече и гумен тугееее, мени остајууу мојестаре заблудееее'' - е ова е нашето мото!!!

Плус па уште и стручно жири, кои започнува со прашање... кој е најсекси дел според тебе на женското тело. Мислам се е кажано.

Значи ново реално шоу/фестивал/јавно бламирање како и да го наречам, ви претставува Канал 5 и Драган Ву(кови)чич.
[/SIZE]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom