Мак звездЕ (Вучич/паскалин/комбуха)

vlatko e eden od najgolemite talenti, ima preubav glas i on e edinstveniot posle tose sto me rastreperi koga slusnav kako pee...se nadevam i jas deka ke uspee i ke bide nasata sledna gordost

Два пати гледав тоа случајно како Дејан ги оценуваше дали се средени и тн и тн. Онака не е ништо посебно, средно буџетска емисија спонзорирано од паскалин обавеезно и комбуха како откритие на векот:pos2: глупости искрено не ми се гледат такви емисии.

Inace finaleto ke e kaj juni nekade, pa ke se nagledame mnooogy :)

GO MRAZAM TOJ KRETEN (i sin mu isto).
Posvetuvam edna pesna od Whitesnake za negovata emisija....
"Here I go again on my own"....

BURN IN HELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GO MRAZAM TOJ KRETEN (i sin mu isto).

Posvetuvam edna pesna od Whitesnake za negovata emisija....
"Here I go again on my own"....​

BURN IN HELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!​

Јас би му ја посветил ‘‘Неговите Пет Минути‘‘ иако веќе е посветена:roze:

:hehe:

Леееелееее еееј, шо се дешава со тој чоек. Прво, ај тоа "КАНДИДАТИТЕ" да беа таленти, али они завијаат ко волци. После од цела таа сценографија и спонзори(господ знае како ги нашол и какви услови исполнува за да ги рекламира:wink:), тоа све личи на.....што и да кажам ке биде поубаво. А па фолк песница коа ке зарибаат...е тогаш у wc ми се приодува....
Се на се...со две емоции...:tapp:...:uvo:...

јеа, уан енд онли драган вучич !

драган: вечерва за награда доделуваме мрз плеар (читај како што пишува mrz место mp3) со рс (ерес место PC-пи си) поддршка.

имало во некоја соба огромен пајак, никој не можел да го избрка.
влага Рамбо, искача и вика
- ЛЕЛЕ КОЛКАВ ПАЈАК. и си иде
после влага Стивен Сигал, искача и вика
- ЛЕЛЕ КОЛКАВ ПАЈАК. и си иде
и на крај влага Драган вучич, пајакот искача од собата и вика
-ЛЕЛЕ КОЛКАВ СЕЉАК

пс. мора да ја чуете песната на КУР (културно уметнички работници) посветена на драган со наслов неговите 5 минути.

стварно добра песна
DOWNLOAD:
http://cache05-music02.myspacecdn.com/33/full_ec7cd5e2c4c6a3c588db0778f0920214.mp3?bandid=165762941&songid=50596682&p=aHR0cDovL2NhY2hlMDUtbXVzaWMwMi5teXNwYWNlY2RuLmNvbS8zMy9zdGRfZWM3Y2Q1ZTJjNGM2YTNjNTg4ZGIwNzc4ZjA5MjAyMTQubXAz&a=0&token=1196755304_af72b9302c2c1da53ce1adef8672fed3

Totalno kopiranje na Zvezde granda ama ne se ni blisku do niv...bljak..."bravo" za Vucic :pos::pos::pos:

Мак Ѕвезди

Мак Ѕвезди - шоуто на Драган на канал 5.. Го глеа некој? Фаворити??

Зар го гледа тоа некој?

Mм ја го имам глеано 2-3 пати ама не цело
Не би била толку лоша емисијата кога не би ја водел Драган :ROLL:

Mм ја го имам глеано 2-3 пати ама не цело
Не би била толку лоша емисијата кога не би ја водел Драган :ROLL:

Bogami...ne znam zoshto vo Makedonija nemozheme da napravime nekoe respektivno shou kako shto se Idol po drugite zemji, kade shto imash poshteni sudii, kade shto glasanjeto ti e besplatno, kade shto ne ti e sram da recis deka gi gledas, i shto ke ima lugje shto site besprekorno peat.
Favorit mi e deteto shto vikaat deka na Toshe zvuci, najubavo pee od site.

Лелее баш денес гледав, ауу многу смешно,катастрофа, ич не ми се свиѓа вака реално .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom